Er du vild med at hjælpe børn til at være en del af klassefællesskabet? Og synes du også, at fritidspædagogik er fantastisk?

Banker dit pædagoghjerte også for social inklusion? Ser du det som din fornemste opgave altid at se børns intentioner? Vil du være en del af et stærkt, professionelt fællesskab?

Så vil vi meget gerne høre fra dig, så du kan blive en del af en skole og GFO, hvor du kommer til at arbejde lige meget i børnenes fritids- og skoleliv.

Ordrup Skole er en attraktiv skole i Gentofte, tæt på både København og smuk natur, hvor vi arbejder integreret mellem skole- og fritidsdelen. Vi leder med lys og lygte efter en ny kollega til vores dejlige skole.

Hos os vil du få mulighed for at udvikle dig sammen med en masse engagerede, søde og sjove kolleger. Vi tror nemlig på, at professionelle læringsfællesskaber er nøglen til at lykkes med den spændende og komplekse opgave det er, at alle børn oplever at mestre og at være en del af fællesskabet.

Som pædagog indgår du i et af tre indskolingsteam af lærere og pædagoger.

Du vil få en rolle som ressourcepædagog, hvor du sammen med resten af vores ressourceteam har blikket rettet mod at hjælpe alle børn, uanset deres baggrund, til at mestre deres skoleliv.
Ressourceteamet hjælper lærer- og pædagogkolleger, så vi sammen kan nå vores ambitioner om, at alle børn skal opleve sig som en del af fællesskabet.

I børnenes fritid i GFO kommer du til at spille en vigtig rolle i at skabe en afvekslende, sjov og spændende fritid med de øvrige pædagoger.
Hverdagen på GFOen rummer en meget bred vifte af både voksen- og børnestyrede aktiviteter, og vi lægger vægt på at sikre børnene muligheder indenfor både musik, idræt, kreative aktiviteter – og meget andet.
I fritiden har vi, som i skoledelen, hele tiden blik for at skabe deltagelsesmuligheder for alle børn, så alle oplever at høre til og blive både udfordret og understøttet.

Der er masser af fordele ved at vælge Ordrup Skole!

* Vi er et stærkt fællesskab af ca. 100 engagerede og hjælpsomme kolleger på en spændende arbejdsplads.
* Vi har gode fysiske rammer og er tæt på alt – skoven, vandet og byen.
* Vi har alle stor indflydelse på vores hverdag.
* Vi er nysgerrige på hinandens arbejde og tror på, at vi udvikler os bedst gennem faglig refleksion.

Vi søger dig, der

* Er idérig og brænder for at sikre et spændende og alsidigt børneliv i både skole og fritid.
* Har en faglig, pædagogisk ballast, som du bringer i spil både i hverdagen og i udviklingsarbejde.
* Er stærk indenfor fx pædagogisk idræt, udeliv eller det kreativt/musiske felt – og brænder for at sætte det i spil.

Hvis du synes ovenstående lyder spændende og kan se dig selv i det, vil vi rigtig gerne høre fra dig – uanset om du er nyuddannet talent eller rutineret pædagog. Du er velkommen til at kontakte os, inden du søger, hvis du har spørgsmål eller gerne vil besøge os.

Ugentlig arbejdstid er 37 timer og er placeret i tidsrummet 8-17.
Startdato: snarest muligt

Løn og ansættelse følger gældende overenskomst, og vi indhenter straffe- og børneattest.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst

Jakob Kolding
Indskolingsleder
Telefon: 3998 5959, jako@gentofte.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev