Planer i vinterferien?

Vinterferien står for døren og der er masser af stærke kulturtilbud at kaste sig over. Ferietid er familietid, og her giver vi inspiration til planlægning i børnehøjde. Glæd jer til kunstoplevelser på Ordrupgaard, workshops på bibliotekerne, gode film i biografen, eksperiementer på Experimentarium og meget mere.

Nyhedsbrevet giver dig også information om det årlige Kulturmøde og en mulighed for at sætte pris på din favorit-initiativtager – og så brænder ilden igen på Bellevue Teatret.

Rigtig god fornøjelse!

PS: Kan du lide nyhedsbrevet, så send det endelig videre til naboer, venner og familie, som kan tilmelde sig med et klik herunder.

Nye medlemmer kan melde sig til her 

VINTERFERIE PÅ BIBLIOTEKERNE

Vinterferien står i børnenes tegn på Gentofte Bibliotekerne og der er stadig ledige pladser til nogle af aktiviteterne. Hovedbiblioteket har fokus på Norge, Dyssegård inviterer til kreaworkshops og der er hyggelig højtlæsning i Jægersborg.

Få overblikket og tilmeld jer her 

OL, KLIMA OG LEGO PÅ EXPERIMENTARIUM

I vinterferien kan I lege jer ind i Vinter-OL, eksperimentere med hverdagens klimavalg og bygge en bedre klimafremtid i LEGO.

Læs mere om det hele her 

FILM FOR HELE FAMILIEN I MOVIEHOUSE

Foto: Syng 2

Ferietid er familietid og MovieHouse Hellerup fylder salene med alletiders film: Syng 2, RobotBror, Spiderman – no way home og meget mere.

Book billetterne her 

VINTERFERIE PÅ FORTET

Garderhøjfortet har gjort noget ekstra ud af vinterferien og inviterer indenfor alle dage med både særudstilling og sjove aktiviteter.

Læs mere om det hele her 

KRIMIKLASSIKER I GENTOFTE KINO

Gentofte Kino har et stærkt program de kommende uger – bl.a. den længe ventede krimi Døden på Nilen, baseret på Agatha Christie-romanen fra 1937. Det er Kenneth Branagh, som instruerer og han vender selv tilbage i rollen som mesterdetektiven Hercule Poirot, som han også portrætterede i Mordet i Orientekspressen.

Find dine billetter her 

KUNSTOPLEVELSER PÅ ORDRUPGAARD

Finn Juhls hus. Foto: Henrik Sørensen

Ordrupgaard byder op kunstoplevelser for alle aldre. I kan besøge den verdensberømte arkitekt Finn Juhls hus, gå med på familieomvisning i den franske samling og høre om kærlighed i kunsten.

Læs mere om vinterferien på Ordrupgaard 

DEN EVIGE ILD BRÆNDER IGEN PÅ BELLEVUE

Den historiske musical Den Evige Ild var et hit hos både publikum og anmeldere tilbage i 2019 og 2020. Nu kan du fange forestillingen i turnéversionen – men vær hurtig, for den spiller kun få gange.

Find dine billetter her 

ÅRETS KULTURMØDE NÆRMER SIG

Den 1. marts kl. 17-19 i Byens Sal, Byens Hus – vi skaber sammen.

Gentofte Kommune inviterer til det årlige Kulturmøde: Her kan du dele dine idéer, find nye samarbejdspartnere og hør om mulighederne for kulturprojekter i Gentofte Kommunes puljer og festivaler.

Læs mere og tilmeld dig mødet her 

SÆT PRIS PÅ DE LOKALE ILDSJÆLE

Du kan indstille kandidater til Gentofte Kommunes Initiativpris frem til den 1. marts.

Læs mere og indstil din kandidat 

Få overblik over kulturarrangementer nær dig Mangler du overblik over arrangementer og events? Gentofte Kommunes arrangementskalender er din indgang til oplevelser med kunst, kultur og meget mere.

Vær opmærksom på, at I perioder med nedlukning og restriktioner skal du tjekke direkte hos arrangøreren, om arrangementet finder sted som planlagt.

Få overblik over arrangementer her 

Kontaktinformation

Kulturklub Gentofte Ahlmanns Allé 6 2900 Hellerup

Skriv til Kulturklub Gentofte på kulturklub@gentofte.dk

Kulturklub Gentofte er et samarbejde mellem kulturinstitutioner og -aktører i Gentofte Kommune. Som abonnent på nyhedsbrevet får du adgang til rabatter og overblik over aktuelle kulturoplevelser i Gentotfte. Gentofte Kommune administrerer klubben – læs om persondata på gentofte.dk/databeskyttelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev