Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/03/25-2019/04/02.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mand anholdt for hærværk

Charlottenlund: En 19-årig mand fra Charlottenlund blev klokken 02.15 tirsdag nat anholdt og sigtet for hærværk. Den 19-årige blev anholdt, mens han var i færd med at male graffiti på Ordrup Station.

Tyveri fra varebiler

Helsinge, Dyssegård og Skibby: Mellem søndag klokken 20.00 og mandag klokken 07.00 var der indbrud i en varebil, som holdt parkeret på Stenlandsengen i Helsinge. Skydedøren på højre side blev brudt op, og en pressmaskine blev stjålet.

Også på Hjemmevej i Dyssegård blev der begået indbrud i en varebil. Her var det bagruden samt ruden i den bagerste dør i passagersiden, som blev knust, og fra køretøjet forsvandt der el-værktøj. Indbruddet skete mellem mandag klokken 00.00 og 05.45.

På Syrenvej i Skibby blev en varebil ligeledes udsat for indbrud, da der blev klippet hul i venstre skydedør mellem fredag klokken 13.00 og mandag klokken 06.50. Også herfra blev der stjålet diverse el-værktøj.

I Helsinge på Skolegade var yderligere en varebil genstand for indbrud mellem søndag klokken 12.00 og mandag klokken 05.00. Her blev der lavet hul i højre skydedør og stjålet blandt andet en jernklipper og flere skruemaskiner.

Varmelampe forårsagede brand

Gentofte: En varmelampe til kyllinger var mandag morgen klokken 06.37 årsag til, at politi og brandvæsen rykkede ud til en lejlighed på Ørnegårdsvej. Lampen har på ukendt vis antændt gulvet i lejligheden, så et område på 40×40 cm blev brandskadet.

Computer stjålet fra bil

Charlottenlund: En kort stop kostede torsdag eftermiddag en computer for en 64-årig mand fra København. Han parkerede klokken 15.25 sin bil på Jægersborg Allé og efterlod den med det ene vindue åbent. Da han 10 minutter senere kom tilbage, var hans bærbare pc, som lå i bilens bagagerum.

Skældsord skrevet på dør

Gentofte: Mellem onsdag klokken 17.00 og torsdag klokken 09.00 er der blevet skrevet skældsord på døren til en lejlighed på Stolpehøj.

Cykeltyv anholdt

Gentofte: En 35-årig udenlandsk mand er blevet varetægtsfængslet i 13 dage efter han torsdag morgen blev standset, da han kom kørende i en varebil på Jægersborg Allé. I bilen havde han to elcykler, to andre cykler fire fælge til en bil, handsker og en boltsaks. Da han ikke kunne gøre rede for, hvorfor han kørte rundt med disse ting, blev han anholdt og fremstillet i grundlovsforhør.

Fik stjålet pung

Hellerup: En shoppetur i Waterfront shoppingcenter endte trist for en 48-årig kvinde fra Hellerup. Kvinden fik nemlig stjålet sin pung fra sin taske. Tyveriet er sket mellem tirsdag klokken 18.30 og onsdag klokken 20.00.

Mænd anholdt for groft hærværk

Klampenborg: Tre mænd blev onsdag aften omkring klokken 19.44 anholdt og sigtet for groft hærværk efter de havde malet graffiti på 3 S-tog, der holdt rangeret ved Klampenborg Station. To af mændene, en 22- årig og en 25-årig er fra København, mens den tredje er en 27-årig fra Odense. Da to af mændene tidligere har været anholdt for groft hærværk, skal det i løbet af torsdagen vurderes, om de skal fremstilles i grundlovsforhør.

Taske stjålet fra bil

Charlottenlund: Fra en Suzuki Swift, som holdt parkeret på Ordrup Jagtvej, er der onsdag mellem klokken 15.04 og 15.14 stjålet en designertaske indeholdende en pung med diverse betalingskort samt noget make-up. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

Lommetyv på spil

Charlottenlund: En lommetyv var tirsdag eftermiddag mellem klokken 14.00 og 14.15 på spil i en forretning på Jægersborg Alle. Her fik en 50-årig mand stjålet sit kørekort, som han havde i sin bukselomme. Den 50-årige lagde mærke til, at to personer stod meget tæt op ad ham inde i forretningen. De to beskrives som
A: Mand, østeuropæisk af udseende, 27-28 år, 170-180 cm høj og almindelig af bygning med kort, sort hår.
B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 26-28 år, 165-170 cm høj og almindelig af bygning med langt, mørkeblond hår.

Mistænkeligt forhold, Hellerup

Klokken 14.16 indløb der anmeldelse om, at en mand kort forinden havde antastet en 12-årig dreng nær Kildegård Privatskole. Her havde manden bedt drengen om at tage sin telefon op, så han kunne vise ham noget. Det efterkom drengen dog ikke, og da drengens far kort efter ankom til stedet, konfronterede han manden med forholdet. Manden havde ifølge anmeldelsen ikke umiddelbart nogen forklaring på, hvad han havde villet og gik derefter fra stedet.

En patrulje runderede efterfølgende i området, men manden var ikke længere at finde.

Manden beskrives som: ca. 175 cm, ca. 40 år og skaldet. Iført rød halvlang jakke, blå jeans og hvide gummisko.

Hærværk, Hellerup

Klokken henholdsvis 11.37 og 11.44 anmeldte to borgere, at der mellem fredag aften og lørdag formiddag var udøvet hærværk på to personbiler, der havde holdt parkeret på Duntzfelts Allé. Her havde en eller flere ukendte gerningsmænd sparket højre sidespejl af to biler.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev