Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/05/20-2019/05/28.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Stjal sølvtøj

Jægersborg: En ukendt kvinde fulgte mandag eftermiddag klokken 12.49 efter en 91-årig kvindelig beboer på Jægersborg Allé, da denne skulle ind i sin lejlighed. Den 91-årige protesterede, men den ukendte kvinde fulgte alligevel med ind i lejligheden, hvorfra beboeren senere opdagede, , at der var stjålet sølvtøj. Den ukendte kvinde beskrives som værende ikke så høj, iført sort tørklæde og hun talte ikke så godt dansk.

Navigationsanlæg stjålet fra bil

Hellerup: Et navigationsanlæg, nogle mønter og to bro-bizz er tirsdag klokken 02.18 blevet stjålet fra en BMW, som holdt parkeret på Hagens Allé. I forbindelse med tyveriet er der set to mænd, der beskrives som A: Mand, ca. 40 år, ca. 170 cm høj og kraftig af bygning. Udenlandsk udseende, iført mørkt tøj.
B: Mand, udenlandsk af udseende, skæg, iført mørkt tøj.

Airbag stjålet fra bil

Charlottenlund: En airbag er mellem onsdag klokken 22.30 og torsdag klokken 06.00 blevet stjålet fra en BMW, som holdt parkeret på Fortunvej. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude i bilens førerdør.

Rat stjålet fra bil

Charlottenlund: Rattet fra en Mercedes er mellem onsdag klokken 22.00 og torsdag klokken 07.10 blevet stjålet. Bilen holdt parkeret på Slotsvej, da tyveriet skete, og tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en af bilens bageste sideruder.

Navigationsanlæg stjålet

Charlottenlund: Fra en VW Tiguan, som holdt parkeret på Frølichsvej, er der mellem tirsdag klokken 20.00 og onsdag klokken 07.30 stjålet et integreret navigationsanlæg. Tyven er kommet ind i bilen ved at knuse en siderude.

Rat stjålet fra bil

Klampenborg: Et rat er klokken 04.00 onsdag morgen blevet stjålet fra en BMW, der holdt parkeret på Krøyersvej. Tyven er kommet ind i bilen ved at knuse sideruden i førerdøren.

Narkobilist standset

Gentofte: En 37-årig kvinde fra Kgs. Lyngby blev onsdag aften klokken 18.20 standset i sin bil på Ørnegårdsvej. Kvinden havde kort forinden røget en joint, men valgte alligevel at sætte sig bag rattet og køre bil. Det indbragte hende en sigtelse for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. En blodprøve skal nu fastlægge hendes nøjagtige påvirkelsesgrad.

Radio stjålet fra bil

Gentofte: Fra en Peugeot, som holdt parkeret på Skjoldagervej, er der mellem mandag klokken 21.30 og tirsdag klokken 07.30 stjålet en bilradio.

Bil ramt af appelsiner

Rungsted Kyst: Da en 55-årig kvinde fra Klampenborg tirsdag eftermiddag kom kørende ad Rungsted Strandvej, blev hendes bil ramt af to appelsiner, som blev kastet fra et nærliggende hus. Appelsinerne forårsagede en stor bule på bilens ene bagskærm.

Navigationsanlæg stjålet

Charlottenlund: Fra en bil, som holdt parkeret på Skovshovedvej, er der onsdag morgen klokken 06.35 stjålet et indbygget navigationsanlæg. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 21. – 22. maj 2019

 

Flere navigationsanlæg stjålet

Charlottenlund/Hellerup: Fra en BMW, som holdt parkeret på Slotsvej er der mellem søndag klokken 17.15 og mandag klokken 08.10 stjålet et indbygget navigationsanlæg og en radio. Også fra en Volkswagen Tiguan er der stjålet et integreret navigationsanlæg. Denne bil stod parkeret på Phistersvej og tyveriet her er sket mellem søndag klokken 18.00 og mandag klokken 07.30. I begge tilfælde har tyven knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Fandt bilradioer i have

Charlottenlund: En 34-årig mand fandt søndag formiddag klokken 10.00 to poser i sin have på Hovmarksvej Ved nærmere eftersyn viste det sig, at poserne indeholdt to bilrat og en bilradio, som bliver indleveret til politiet.

Rat og instrumentbræt stjålet

Charlottenlund: Rat og instrumentbræt blev klokken 05.21 mandag morgen stjålet fra en Porsche Cayenne, som holdt parkeret på Parkvænget. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 16. – 20. maj 2019

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev