Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/05/31-2019/06/11.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Skubbede ekspedient og stjal motorolie

Hellerup: To eller tre gerningsmænd skubbede flere gange den 21-årige mandlige ekspedient på Circle K-tanken på Strandvejen i brystet, da han ville forsøge at forhindre dem i at stjæle noget motorolie. Røveriet skete klokken 03.17 og gerningsmændene kørte herefter fra stedet i en blå personbil.

Stillads faldt sammen

Hellerup: To 43-årige mænd, fra henholdsvis Odense og Otterup, kom torsdag morgen klokken 07.52 til skade, da det stillads, som de stod på, pludselig faldt sammen. Uheldet skete på Maglemosevej og de to mænd, blev kørt til nærmere undersøgelse på Hospitalet. Desuden blev Arbejdstilsynet tilkaldt.

Airpods og kontanter stjålet

Gentofte: Fra en skab i omklædningen hos Fitness World blev der torsdag aften mellem klokken 19.30 og 21.00 stjålet kontanter samt airpods. Tingene lå i et skab, der var låst med hængelås, men da ejeren, en 18-årig mand fra Hellerup, kom tilbage til skabet, var hængelåsen fjernet og tingene stjålet.

Forsøg på tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 07.35 blev det anmeldt, at der natten til onsdag klokken 01.00 havde været et forsøg på tyveri fra personbil på Grønnevænge i Charlottenlund.
Klokken 01.00 havde nogle beboere hørt en rude knuses, hvorefter beboerne havde kigget udenfor og set en person, der havde smadret en rude i en parkeret bil, inden personen stak af, da denne følte sig opdaget.
Personen beskrives som: Mand, dansk af udseende, 40-50 år, 180 cm, almindelig af bygning, hvid i huden, med lyst kort hår, iført rygsæk.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 13.36 blev et færdselsuheld i krydset Lagergårdsvej/Lyngbyvej anmeldt. En personbil ført af en 36-årig mand fra Virum kørende sydøst ad Lyngbyvej kørte angiveligt over for rødt ind i krydset Lagergårdsvej/Lyngbyvej. Dette medførte et sammensted med to andre personbiler, disse ført af henholdsvis en 30-årig mand fra København samt en 30-årig mand fra Ølstykke, der begge kørte ad Lagergårdsvej mod nordøst og svingede ind på Lyngbyvej. Der skete ved færdselsuheldet ingen personskade.

Telefon stjålet fra vindueskarm

Hellerup: En mobiltelefon blev tirsdag formiddag mellem klokken 10.50 og 10.52 stjålet fra klinik Take Care på Annasvej. Her kom en mand ind i forretningen og stillede en del spørgsmål til produkterne, og da han igen gik fra stedet, var den mobiltelefon, som havde ligget i en vindueskarm, forsvundet. Manden beskrives som romansk af udseende, 40-45 år, 170-175 cm høj, almindelig af bygning, brun i huden, kort sort hår, dårligt engelsktalene, iført skjorte i farverne grøn/grå/brun, mørke grå/brune bukser og sorte sko.

Mulig tricktyv på spil

Gentofte: En kvinde ringede klokken 13.30 tirsdag eftermiddag på døren hos en 97-årig mand på Maltegårdsvej. Her udgav hun sig for at være læge eller sygeplejerske for hjemmeplejen og fik på den måde adgang til mandens bolig, og de gik sammen ud i køkkenet og talte sammen. Da kvinden gik igen, opdagede den 97-årige, at der må have været andre i huset, idet nogle møbler var blevet flyttet rundt og lugen til et pulterrum stod åben. Kvinden beskrives som dansk af udseende, 40-50 år, 170 cm høj, almindelig af bygning, dansktalende, iført hvid baseball kasket.

Falsk rengøringshjælp

Hellerup: En 91-årig kvinde fik tirsdag eftermiddag klokken 12.45 besøg af en kvinde, som udgav sig for at være rengøringshjælp fra hjemmeplejen. Den 91-årige fik imidlertid gjort rent af et privat firma, så hun fattede mistanke og udspurgte kvinden om, hvilket firma, hun kom fra. Der er ingen oplysninger om, hvorvidt den falske rengøringshjælp fik adgang til kvindens bolig. Den falske rengøringshjælp beskrives som en kvinde med udenlandsk, muligvis asiatisk, udseende, 25-30 år, spinkel af bygning, lys i huden, mellemlangt sort hår, rundt ansigt, talte flydende dansk, iført grå t-shirt med tekst og lange bukser.

Mand kontaktede pige

Kgs. Lyngby: En 11-årige pige blev søndag aften kontaktet af en mand, da hun kom cyklende ad Jægersborgvej. Manden var kørende i en lille grå bil og var kørt op på siden af pigen, hvor han hev op i sin bluse. Den 11-årige pige cyklede herefter væk fra stedet, så hurtigt, hun kunne. Hændelsen blev anmeldt til Nordsjællands Politi mandag eftermiddag klokken 15.32.

Rat og instrumentpanel stjålet

Hellerup: Fra en BMW, som holdt parkeret på Tranegårdsvej, er der mellem onsdag klokken 21.30 og torsdag klokken 07.30 stjålet et rat og instrumentpanel. Tyven er kommet ind i bilen ved at knuse en af de bageste sideruder. Også fra en Mercedes er der stjålet rat og instrumentpanel. Det er sket mellem onsdag klokken 20.00 og torsdag klokken 08.15, mens bilen holdt parkeret på Løvsangervej.

Narkobilist standset

Kgs. Lyngby: En 25-årig mand fra København blev torsdag eftermiddag klokken 16.40 standset på Klampenborgvej og sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, der skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev