Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/06/17-2019/06/25.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Navigationssystem stjålet

Charlottenlund: Et navigationssystem er mellem klokken 01.00 og 07.50 mandag blevet stjålet fra en BMW, som holdt parkeret på Hovmarksvej.

Forlygter stjålet

Hellerup: Fra en BMW, som holdt parkeret på Bengtasvej, er der mellem klokken 00.30 og 05.00 mandag stjålet et par forlygter.

Overlod sin bil til mand uden kørekort

Kgs. Lyngby: En 41-årig mand fra Dyssegård er klokken 03.09 blevet sigtet for at have overladt sin bil til en 37-årig mand, også fra Dyssegård, som ikke havde noget kørekort. De to blev standset i bilen på Lundtoftegårdsvej, hvor den 37-årige fik en sigtelse for kørsel uden førerret.

Kørecomputer og airbag stjålet

Gentofte: Fra en BMW, som holdt parkeret på Jægersborg Allé, er der ved midnatstid tirsdag stjålet en kørecomputer samt en airbag. Tven har skaffet sig adgang til bilen ved knuse en siderude.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 24. – 25. juni 2019

Forlygter stjålet

Charlottenlund: Fra en Porsche Cayenne er der mellem søndag klokken 17.00 og mandag morgen klokken 06.30 stjålet et sæt forlygter. Bilen holdt parkeret på Parkvænget, da tyveriet skete.

Rat og navigationsanlæg stjålet fra biler

Kgs. Lyngby/Gentofte: Fra en BMW, som holdt parkeret på Dyrehavegårdsvej, er der mellem tirsdag klokken 22.00 og onsdag klokken 07.00 stjålet et integreret navigationssystem samt bilens rat. Tyven er kommet ind i bilen ved at bryde døren i førersiden op. På Fortunvej er en tyv mellem tirsdag klokken 21.00 og onsdag klokken 08.00 brudt ind i en VW Touran og har stjålet et integreret navigationssystem. I Gentofte har en BMW fået stjålet rat og navigationsanlæg. Dette tyveri er sket mellem tirsdag klokken 23.00 og onsdag klokken 06.20, mens bilen holdt parkeret på Adolphsvej.

Motor til soltag stjålet

Charlottenlund: Fra en VW Polo, som holdt parkeret på Strandlund, er der mellem tirsdag klokken 15.00 og onsdag klokken 10.20 stjålet en motor og styring til soltag.

Ubuden gæst ville låne kaffefilter

Hellerup: En 86-årig kvinde fik tirsdag eftermiddag ved 14-tiden stjålet sit sølvtøj af en tricktyv. En kvinde ringede på døren til kvindens bolig på Rypevej og bad om at låne et kaffefilter, så hun kunne lave kaffe til nogle håndværkere, der arbejdede længere nede af vejen. Den 86-årige lukkede kvinden ind og de gik sammen ud i køkkenet, hvor kvinden fik et kaffefilter. Da kvinden var gået igen, opdagede den 86-årige, at hendes sølvtøj var stjålet, og der har derfor muligvis været en anden person inde i lejligheden, mens den 86-årige var ude i køkkenet. Den kvinde, som ville låne et kaffefilter, beskrives som , 40-50 år, 155-160 cm høj og kraftig af bygning, udenlandsk af udseende med hvidt hår samlet i et spænde i nakken. Hun var iført en grønmønstret top og en hvid trøje.

Kørte ind i medbilist

Gentofte: En 61-årig mand fra Helsingør måtte en tur på skadestuen med et brækket håndled, efter han klokken 13.57 blev ramt af en bagfrakommende bil på Helsingørmotorvejen. Den anden bil blev ført af en 22-årig kvinde fra Tåstrup, som ikke kom til skade ved sammenstødet.

Hærværk på busstoppested

Kgs. Lyngby: To drenge begik klokken 00.22 hærværk mod et busstoppested på Klampenborgvej, Her så et vidne de to smide en cykel mod busstoppestedet, hvorefter de forsvandt. Begge personer var iklædt mørkt tøj, den ene med noget hvid brodering ved skulderen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev