Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/06/24-2019/07/02.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Solbriller og træningstøj stjålet fra bil

Charlottenlund: Fra en bil, der holdt parkeret på Holmegårdsvej, er der mellem søndag klokken 16.00 og mandag klokken 05.30 stjålet en solbriller, en taske med træningstøj, en mobiloplader og en trafikalarm.

Taxakunde ville ikke betale, Hellerup

Klokken 12.08 kontaktede en taxachauffør Nordsjællands Politi, idet han stod med en beruset kunde på Svanemøllevej, som ikke ville betale for den netop overståede tur. En patrulje blev sendt til stedet, hvor det endte med, at kunden, en 39-årig mand fra lokalområdet, betalte, hvad taxameteret viste.

Hærværk, Helsinge

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 16.50, havde en mand netop knust vinduet til buschaufførernes venterum på Helsinge Station. En patrulje kørte til stedet, hvor de udfandt en 53-årig mand fra Gentofte svarende til beskrivelsen, og han blev sigtet for hærværk.

Færdselsuheld, Hellerup

På tilkørslen til Helsingørmotorvejen ud for Lyngbyvej påkørte en 25-årig mand fra Nakskov klokken 00.05 autoværnet og endte i den forbindelse i 1. vognbane på Helsingørmotorvejen. Der skete ikke umiddelbart nogen personskade, men føreren af bilen blev alligevel kørt til tjek på hospitalet. I forbindelse med uheldet blev 1. og 2. vognbane på Helsingørmotorvejen afspærret i en kortere periode.

Forsøgte at stjæle fra biler, Hellerup

Klokken 00.37 indløb der anmeldelse om, at to personer netop gik rundt på parkeringspladsen ved Gentofte Hovedbibliotek og tog i dørhåndtagene på de parkerede biler. En patrulje kørte straks til stedet, og efter kort at have kørt rundt i området udfandt de to personer svarende til anmelderens beskrivelse af gerningsmændene. Da de to personer, en 19-årig mand fra Brønshøj og en 18-årig mand fra Vanløse, ikke havde en god forklaring på deres færden i området, og da de blandt andet var i besiddelse af tomme rygsække og handsker, blev de anholdt og sigtet for forsøg på tyveri fra personbiler.

Hærværk mod bil

Kgs. Lyngby: En 46-årig mand fra Nærum blev torsdag formiddag klokken 11.08 sigtet for hærværk ved at ridse en bil, som holdt parkeret på Jægersborgvej. Den 46-årige har nægtet forholdet.

Tricktyv på spil

Charlottenlund/Hellerup: Der er formentlig tale om den samme tricktyv, som har været på spil flere steder i løbet af torsdagen. Manden har blandt andet været i Nybolig klokken 11.40, hvor han på gebrokkent engelsk henvendte sig til en medarbejder for at få hjælp til at finde noget på et kort. Manden lagde kortet henover medarbejderens telefon samtidig med, at han lod som om, at han ville bruge hendes computer, og det lykkedes ham på den måde at stjæle hendes mobiltelefon. Manden beskrives som ca. 35 år, Ca. 170 cm høj med kort, sort hår, usoigneret og iført sorte cowboybukser og sort bluse med noget hvidt foran. Han talte gebrokkent engelsk. Der er kommet lignende anmeldelser fra 80days på Strandvejen i Hellerup, hvor der dog ikke blev stjålet noget, samt fra Pet Lux, hvor der blev stjålet en mobiltelefon.

Fik knytnæveslag i ansigtet

Gentofte: En 48-årig mand fra Skævinge blev torsdag formiddag klokken 11.30 slået med knytnæve i ansigtet, da han påtalte, at to mænd var i gang med at tage bøger op fra en container på genbrugspladsen på Ørnegårdsvej. Mændene beskrives som A: Mand, østeuropæisk af udseende, 45-50 år, 165-170 cm høj og muskuløs med kort, gråt hår. Han talte polsk og var iført blå T-shirt og mørkeblå arbejdsbukser. B: Mand, østeuropæisk af udseende, 60-65 år, 165-170 cm høj og kraftig med kort, gråt hår. Iført en rød trøje og mørke bukser.

Indbrud i kontor, Charlottenlund

Klokken 10.30 indfandt en fremmed mand sig i et kontor på Ordrupvej under påskud af noget uforståeligt, hvorefter han efter små 10 minutter forsvandt fra stedet igen. Efterfølgende kunne det konstateres, at der var blevet stjålet en pung med indhold.

Manden beskrives som: Mand, mellemøstlig af udseende, 25-30 år, 175-180 cm, almindelig af bygning, brun i huden, med sort kort hår. Talte et fremmedsprog med få danske gloser. Var iført en mørk t-shirt/poloshirt og var generelt pæn i tøjet. Medbragte et A4-ark med firkanter.

Mænd spyttede efter cyklist, Gentofte

Klokken 16.35 anmeldte en 42-årig mand fra Charlottenlund, at han netop havde været udsat for en ubehagelig oplevelse, da han kom cyklende på Dyssegårdsvej. Her var han blevet antastet af en ung mand, der sad på passagersædet i en bil, der også kørte på Dyssegårdsvej. Efterfølgende havde de andre passagerer også råbt efter manden, inden de spyttede efter ham og kørte fra stedet.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 22.52 anmeldte en 52-årig mand fra Hellerup, at han var blevet antastet af to mænd, som prøvede at forvirre ham og dermed stjæle sager fra den 52-åriges lommer. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de to mænd blev antruffet, og her viste det sig, at den ene var eftersøgt, hvorfor han blev anholdt.

Kørsel uden førerret, Lyngby

Klokken 02.20 blev en 18-årig mandlig bilist fra Herlev standset og kontrolleret på Klampenborgvej. Her viste det sig, at han ikke havde erhvervet sig et kørekort, inden han satte sig bag rattet på varebilen.

Indbrud anmeldt i Nordsjællands politikreds 26.-27 juni 2019

 

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 07.48 blev det anmeldt, at der natten mellem mandag og tirsdag var blevet stjålet to forlygter, airbag og en midterkonsol fra en Mercedes, der holdt parkeret på Bøgevej. Tyven(e) var kommet ind i bilen ved at knuse den lille trekantrude i højre bagdør.

Navigationssystem stjålet

Charlottenlund: Et navigationssystem er mellem klokken 01.00 og 07.50 mandag blevet stjålet fra en BMW, som holdt parkeret på Hovmarksvej.

Forlygter stjålet

Hellerup: Fra en BMW, som holdt parkeret på Bengtasvej, er der mellem klokken 00.30 og 05.00 mandag stjålet et par forlygter.

Overlod sin bil til mand uden kørekort

Kgs. Lyngby: En 41-årig mand fra Dyssegård er klokken 03.09 blevet sigtet for at have overladt sin bil til en 37-årig mand, også fra Dyssegård, som ikke havde noget kørekort. De to blev standset i bilen på Lundtoftegårdsvej, hvor den 37-årige fik en sigtelse for kørsel uden førerret.

Kørecomputer og airbag stjålet

Gentofte: Fra en BMW, som holdt parkeret på Jægersborg Allé, er der ved midnatstid tirsdag stjålet en kørecomputer samt en airbag. Tven har skaffet sig adgang til bilen ved knuse en siderude.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 24. – 25. juni 2019

Forlygter stjålet

Charlottenlund: Fra en Porsche Cayenne er der mellem søndag klokken 17.00 og mandag morgen klokken 06.30 stjålet et sæt forlygter. Bilen holdt parkeret på Parkvænget, da tyveriet skete.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev