Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/07/01-2019/07/09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Indbrud i ismageri

Dyssegård: Klokken 01.03 natten til mandag brød en mand ind i Ismageriet på Søborg Hovedgade. Gerningsmanden knuste ruden i forretningens dør med en stor sten for at skaffe sig adgang og stjal herefter en nøgleboks. Signalement af gerningsmanden lyder således: Mand, 20-25 år, 160-170 cm høj og slank af bygning. Han var kørende i en hvid personbil.

Ridser i lakken

Gentofte: En VW, som var parkeret på Stolbergvej, er mellem fredag og lørdag blevet udsat for hærværk. En ukendt gerningmand har lavet flere ridser i lakken langs bilens passagerside. Hærværket blev anmeldt mandag klokken 13.46.

Navigationsanlæg og rat stjålet

Gentofte/Virum: Fra en BMW, som holdt parkeret på Sponnecksvej, er der mellem søndag klokken 15.10 og mandag klokken 12.00 stjålet et navigationsanlæg og et rat. Navigationsanlægget blev også stjålet fra en BMW, som holdt parkeret på Fuglsanggårds Allé i Virum. Dette tyveri er sket mellem søndag klokken 16.00 og mandag klokken 14.15. I begge tilfælde har tyven knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilerne.

Rat og navigationsanlæg stjålet fra biler

Dyssegård/Hellerup: Flere biler i Dyssegård og Hellerup har i weekenden været udsat for tyveri. Fra en Mercedes, der holdt parkeret på Hulkærvej i Dyssegård, er der mellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 09.40 stjålet et rat. Også på Sønderengen i Dyssegård har en tyv været på spil. Her er der mellem lørdag klokken 20.00 og søndag klokken 10.55 stjålet navigationsanlæg fra en Volkswagen. I Hellerup er der mellem lørdag klokken 23.00 og søndag klokken 10.20 stjålet et instrumentpanel fra en BMW, som holdt parkeret på Lundegårdsvej og fra en BMW, der var parkeret på Ellehøj er der lørdag mellem klokken 21.30 og søndag klokken 10.20 stjålet rat, ratkonsol og instrumentpanel.

Navigationsanlæg stjålet

Klampenborg: Fra en BMW, som holdt parkeret på Exnersvej, er der mellem onsdag klokken 18.00 og torsdag klokken 09.15 blevet stjålet et navigationsanlæg.

Rat stjålet fra bil

Charlottenlund: Et rat er mellem onsdag klokken 16.00 og torsdag klokken 10.00 stjålet fra en BMW, som holdt parkeret på Fredensvej.

Narkobilist standset

Skævinge: En 24-årig mand fra Klampenborg blev klokken 18.15 standset på Markebækvej. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af kokain, og han blev derfor sigtet for at køre bil under indflydelse af euforiserende stoffer.

Spirituskørsel, Charlottenlund

Klokken 02.55 blev en 24-årig mandlig bilist fra Charlottenlund standset og kontrolleret på Femvejen. Her fik han alkometeret til at slå ud, hvorfor han blev taget med til en kontrollerende blodprøve.

Ung kvinde blev slået på trappe

Hellerup: En 16-årig ung kvinde fra Charlottenlund blev mandag aften ved 19-tiden slået i hovedet med en taske, da hun passerede en mand på trappen til spor tre på Hellerup Station. Kvinden blev ramt i baghovedet og måtte en tur på skadestuen for at blive tjekket for hjernerystelse. Manden beskrives som dansk af udseende, 50-60 år, 170-175 cm høj, spinkel af bygning, lyst, kort hår, muligvis kronraget, høje kindben og fremstående øjne. Han var iført sort hættetrøje, baggy bukser og medbragte en sort taske. Overfaldet blev anmeldt tirsdag aften klokken 17.34.

Solbriller og træningstøj stjålet fra bil

Charlottenlund: Fra en bil, der holdt parkeret på Holmegårdsvej, er der mellem søndag klokken 16.00 og mandag klokken 05.30 stjålet en solbriller, en taske med træningstøj, en mobiloplader og en trafikalarm.

Taxakunde ville ikke betale, Hellerup

Klokken 12.08 kontaktede en taxachauffør Nordsjællands Politi, idet han stod med en beruset kunde på Svanemøllevej, som ikke ville betale for den netop overståede tur. En patrulje blev sendt til stedet, hvor det endte med, at kunden, en 39-årig mand fra lokalområdet, betalte, hvad taxameteret viste.

Hærværk, Helsinge

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 16.50, havde en mand netop knust vinduet til buschaufførernes venterum på Helsinge Station. En patrulje kørte til stedet, hvor de udfandt en 53-årig mand fra Gentofte svarende til beskrivelsen, og han blev sigtet for hærværk.

Færdselsuheld, Hellerup

På tilkørslen til Helsingørmotorvejen ud for Lyngbyvej påkørte en 25-årig mand fra Nakskov klokken 00.05 autoværnet og endte i den forbindelse i 1. vognbane på Helsingørmotorvejen. Der skete ikke umiddelbart nogen personskade, men føreren af bilen blev alligevel kørt til tjek på hospitalet. I forbindelse med uheldet blev 1. og 2. vognbane på Helsingørmotorvejen afspærret i en kortere periode.

Forsøgte at stjæle fra biler, Hellerup

Klokken 00.37 indløb der anmeldelse om, at to personer netop gik rundt på parkeringspladsen ved Gentofte Hovedbibliotek og tog i dørhåndtagene på de parkerede biler. En patrulje kørte straks til stedet, og efter kort at have kørt rundt i området udfandt de to personer svarende til anmelderens beskrivelse af gerningsmændene. Da de to personer, en 19-årig mand fra Brønshøj og en 18-årig mand fra Vanløse, ikke havde en god forklaring på deres færden i området, og da de blandt andet var i besiddelse af tomme rygsække og handsker, blev de anholdt og sigtet for forsøg på tyveri fra personbiler.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev