Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/07/08-2019/07/16.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Vågnede ved larm fra tyve

Gentofte: En beboer på Vemmetofte Allé vågnede klokken 02.18 natten til mandag ved noget larm, der kom fra hans bil. Da han kiggede ud, hørte han to personer, hvoraf den ene sagde “der kommer nogen”, hvorefter de løb fra stedet. Ved nærmere eftersyn af bilen vidste det sig, at de to personer havde brudt ind og stjålet airbag, instrumentbræt og navigation. De kom dog så hovedkulds af sted, at de glemte en del af deres værktøj på stedet. Der er ikke andet signalement af de to end, at de talte dansk uden accent.

Avisbud beskudt med paintballgevær

Hellerup: En 34-årig mand fra Brønshøj, der arbejder som avisbud, blev klokken 03.32 natten til fredag beskudt med et paintballgevær på Lundegårdsvej. Her passerede to mænd i en Toyota Auris avisbuddet, hvorefter mændene vendte rundt og skød på avisbuddet, der blev ramt i ansigtet og på tøjet.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 11. – 12. juli 2019

Pung stjålet fra bil

Gentofte: Fra en bil, der holdt parkeret ved Tværbommen, er der mellem klokken 19.30 tirsdag aften og klokken 07.15 onsdag morgen stjålet en pung med kørekort, diverse betalingskort samt nogle kontanter.

Indbrud i is-butik

Hellerup: En tyv har mellem tirsdag aften klokken 22.30 og onsdag klokken 10.45 stjålet en pengekasse fra Paradis Is på Strandvejen. Tyven er kommet ind ved at bryde døren til forretningen op.

Flere biler udsat for hærværk

Charlottenlund: Fire-fem biler er mellem klokken 20.00 mandag aften og klokken 06.30 tirsdag morgen blevet udsat for hærværk. Bilerne har alle stået parkeret på Efterårsvej, hvor en eller flere ukendte gerningsmænd blandt andet har sparket sidespejlene i stykker.

Rat stjålet

Charlottenlund: Fra en Mercedes, som holdt parkeret på Skovshovedvej, er der mellem mandag klokken 20.00 og tirsdag klokken 07.30 stjålet et rat. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

Indbrud i ismageri

Dyssegård: Klokken 01.03 natten til mandag brød en mand ind i Ismageriet på Søborg Hovedgade. Gerningsmanden knuste ruden i forretningens dør med en stor sten for at skaffe sig adgang og stjal herefter en nøgleboks. Signalement af gerningsmanden lyder således: Mand, 20-25 år, 160-170 cm høj og slank af bygning. Han var kørende i en hvid personbil.

Ridser i lakken

Gentofte: En VW, som var parkeret på Stolbergvej, er mellem fredag og lørdag blevet udsat for hærværk. En ukendt gerningmand har lavet flere ridser i lakken langs bilens passagerside. Hærværket blev anmeldt mandag klokken 13.46.

Navigationsanlæg og rat stjålet

Gentofte/Virum: Fra en BMW, som holdt parkeret på Sponnecksvej, er der mellem søndag klokken 15.10 og mandag klokken 12.00 stjålet et navigationsanlæg og et rat. Navigationsanlægget blev også stjålet fra en BMW, som holdt parkeret på Fuglsanggårds Allé i Virum. Dette tyveri er sket mellem søndag klokken 16.00 og mandag klokken 14.15. I begge tilfælde har tyven knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilerne.

Rat og navigationsanlæg stjålet fra biler

Dyssegård/Hellerup: Flere biler i Dyssegård og Hellerup har i weekenden været udsat for tyveri. Fra en Mercedes, der holdt parkeret på Hulkærvej i Dyssegård, er der mellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 09.40 stjålet et rat. Også på Sønderengen i Dyssegård har en tyv været på spil. Her er der mellem lørdag klokken 20.00 og søndag klokken 10.55 stjålet navigationsanlæg fra en Volkswagen. I Hellerup er der mellem lørdag klokken 23.00 og søndag klokken 10.20 stjålet et instrumentpanel fra en BMW, som holdt parkeret på Lundegårdsvej og fra en BMW, der var parkeret på Ellehøj er der lørdag mellem klokken 21.30 og søndag klokken 10.20 stjålet rat, ratkonsol og instrumentpanel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev