Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/07/22-2019/07/30.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mistænkeligt forhold, Hellerup

På Mantziusvej konstaterede en 48-årig mandlig beboer klokken 03.37, at to unge mænd standsede deres bil, en Citroën, muligvis Picasso, foran hans hjem og gik rundt på vejen, hvor de tog i de parkerede bilers døre for at se, om de var åbne. En patrulje kørte til stedet for at kigge efter de to unge mænd, men de var ikke længere at finde i området.

Også på Gardes Alle klokken 03.52 blev to unge mænd set, da en 54-årig kvindelig beboer opdagede, at en mand kom løbende ud fra hendes indkørsel, mens en anden mand var inde i naboens bil, som stod ulåst. De kørte fra stedet i en lille mørk bil. Også her kiggede en patrulje efter mændene, men de var ikke længere i nærheden.

Nordsjællands Politi kan ikke afvise, at der er forbindelse mellem de to episoder.

Indbrud anmeldt den 29. – 30. juli 2019 i Nordsjællands politikreds

Forsøgte at stjæle forlygter

Charlottenlund: To hætteklædte mænd stod klokken 00.36 natten til torsdag og rodede ved en Porsche, som holdt parkeret på Parkvænget. Det var imidlertid ikke deres bil, hvorfor ejeren, en 52-årig kvinde, råbte de to mænd an. De valgte at forlade stedet og kvinden kontaktede senere politiet og oplyste, at de to mænd havde forsøgt at stjæle bilens forlygter.

Biler stødte sammen på motorvej

Gentofte: En 51-årig mand fra Albertslund påkørte torsdag aften klokken 19.02 en bil, der blev ført af en 46-årig mand fra Helsingør. I forbindelse med uheldet blev passageren i den 51-åriges bil kørt til behandling på skadestuen.

Hash beslaglagt

Hornbæk: To unge mænd på henholdsvis 19 og 21 år, begge fra Charlottenlund, blev klokken 02.35 natten til fredag sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da de blev truffet af en patrulje på A R Friisvej. Den 19-årige sad med en bakke hash-mix, mens den 21-årige sad med en joint.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 25.-26. juli 2019

Hærværk mod biler

Hellerup: En Skoda, som holdt parkeret på Henningsens Allé, har mellem tirsdag klokken 23.45 og onsdag klokken 08.45 været udsat for hærværk. En eller flere gerningsmænd har kastet sted på bilens tag, forude og på dørene i passagersiden.

Spritbilist uden kørekort

Charlottenlund: En 60-årig kvinde fra Charlottenlund blev onsdag eftermiddag klokken 16.40 sigtet for spirituskørsel og for at køre uden førerret. Kvinden blev standset på Bramsvej og blev taget med til hospitalet for at få taget en blodprøve, der skal fastlægge hendes nøjagtige promille.

Formodet indbrudstyv anholdt

Charlottenlund: En 39-årig mand fra Nørre-Snede blev tirsdag aften klokken 23.14 anholdt og sigtet for indbrud. Manden mistænkes for at stå bag et indbrud hos Costa Smeralda på Rådhusvej tidligere tirsdag aften. Her blev der stjålet et kasseapparat, som efterfølgende blev fundet i en hæk. Det bliver nu vurderet, om den 39-årige skal fremstilles i grundlovsforhør.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 23.-24. juli 2019

 

Navigationsanlæg stjålet

Charlottenlund/Hellerup: Navigationsanlægget fra en Volkswagen er mellem fredag den 19. juli klokken 17.00 og i går, mandag, klokken 10.15 blevet stjålet. Bilen holdt parkeret på Ordrupvej, da tyveriet skete og tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen, hvorfra der også er stjålet to jakker. I Hellerup har en BMW, der holdt parkeret på Sigridsvej, været udsat for tyveri. Her er der mellem søndag klokken 22.00 og mandag klokken 17.15 stjålet et instrumentpanel.

Navigationsanlæg stjålet

Klampenborg: Et navigationsanlæg er mellem lørdag klokken 21.30 og søndag klokken 10.30 blevet stjålet fra en BMW, som holdt parkeret på Strandvejen. Tyven har knust en siderude for at få adgang til bilen.

Solbriller og gps stjålet

Charlottenlund: Et par solbriller og et indbygget gps-system er mellem lørdag klokken 22.00 og søndag klokken 14.00 blevet stjålet fra en Mercedes, som holdt parkeret på Kirsten Piils Vej. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev