Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/08/12-2019/08/20.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Sidespejle sparket af

Gentofte: En Toyota Hiace, der holdt parkeret på Stolpegårdsvej, er mellem søndag klokken 20.00 og mandag klokken 12.30 blevet udsat for hærværk, idet bilens sidespejle er blevet sparket af.

Unge skabte uro

Klampenborg: Op mod 400 unge mennesker skabte mandag aften ved 23-tiden uro og uorden ved Strandvejen. Her gik de festgalde unge mennesker rundt på stranden og på vejen, hvor de slog p de forbikørende biler. Det lykkedes at få gennet de unge tilbage på stranden og efter et stykke tid blev forsamlingen opløst.

Brand i bil

Kgs. Lyngby: En Peugeot 208 er natten til fredag brændt, mens den stod på en parkeringsplads på Klampenborgvej. Årsagen til branden, skal nu undersøges nærmere.

Ipad og vin stjålet

Charlottenlund: En indbrudstyv har mellem tirsdag klokken 22.00 og onsdag klokken 11.00 stålet en ipad og noget vin fra Trattoria Italiana på Vilvordevej. Tyven er kommet ind ved at bryde et køkkenvindue op.

Fik en skalle

Klampenborg: En 45-årig kørelærer fra Gentofte fik onsdag eftermiddag klokken en skalle af en motorcyklist. Motorcyklisten overhalede kørelæreren, der var kørende i en skolevogn, hvilket fik kørelæreren til at dytte. Motorcyklisten standsede foran skolevognen, der også måtte standse, og motorcyklisten råbte herefter af kørelæreren og nikkede ham en skalle.

Tyv stjal ure og kontanter

Hellerup: En indbrudstyv stjal onsdag eftermiddag omkring klokken 16.30 flere ure samt kontanter fra en villa på Lundegårdsvej. Tyven er muligvis kommet ind gennem et åbentstående vindue og beskrives som en mand, 25-35 år, 175-185 cm høj og almindelig af bygning, mørklødet, mørkt halvlangt hår, mørkt kort skæg. Han var iført mørk hættetrøje/jakke, lyse bukser, hvide sko og medbragte en lys rygsæk.

Overfaldet, da han ville standse slagsmål

Klampenborg: En 18-årig ung mand fra Gentofte blev slået i hovedet, da han onsdag aften klokken 23.40 ville standse et slagsmål mellem to andre personer på strandvejen. Den formodede gerningsmand, en 18-årig mand fra Nærum, flygtede fra stedet, men blev senere anholdt på Malmbergsvej og taget med til afhøring på politigården. Det vil i løbet af torsdag blive juridisk vurderet, om der er grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør.

Tyv på taget

Charlottenlund: En kvinde blev klokken 05.30 torsdag morgen vækket ved nogle høje bump fra taget. Da hun kiggede ud i haven, så hun en mand, der beskrives som 45-50 år, ca. 175 cm høj, almindelig af bygning med gråt hår og iført mørk jakke flygte fra stedet.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 14.-15. august 2019

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 18.55 blev det anmeldt, at to mænd stod og rodede med en knallert på en måde, som lignede, at de var ved at stjæle den. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de to mænd ikke var at finde, ligesom de heller ikke blev observeret i området ved den efterfølgende patruljering.

Indbrud i villa, Charlottenlund

Klokken 19.14 indløb der anmeldelse om, at der netop havde været indbrud i en villa på Skovvangen. Gerningsmanden var kommet ind ved at opbryde køkkenvinduet og forsvandt ud igen samme vej med smykker fra huset. En patrulje kørte til stedet for at lede efter gerningsmanden, men han var ikke at finde i området.

Gerningsmanden beskrives som: mand, 170 – 180 cm, almindelig af bygning med sort skæg og sort mellemlangt hår. Iført sort jakke, hvid t-shirt og sorte bukser.

Rat og instrumentpanel stjålet

Gentofte: Mellem søndag klokken 09.00 og mandag klokken 08.30 er der stjålet rat og instrumentpanel fra en BMW, som holdt parkeret på Dronningemarken. Også fra en BMW, der holdt parkeret på Prins Valdemars Vej, er der stjålet et instrumentpanel. Dette tyveri er sket mellem søndag klokken 10.00 og mandag klokken 08.30.

Trøje og kontanter stjålet fra bil

Charlottenlund: En trøje samt et større beløb i kontanter er mellem fredag klokken 20.30 og mandag klokken 08.20 blevet stjålet fra en bil, der holdt parkeret på Ordrup Jagtvej. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev