Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/08/30-2019/09/09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Narkobilist standset

Gentofte: En 44-årig mand fra Glostrup blev søndag aften klokken 20.35 standset for at køre bil, selvom han var påvirket af narkotika. Manden blev stoppet Stolpegårdsvej og blev taget med på hospitalet, hvor en blodprøve skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Falske håndværkere på spil

Hellerup: En 42-årig kvinde anmeldte torsdag formiddag klokken 10.07, at hun dagen formiddagen forinden var blevet kontaktet af tre mænd, som tilbød at rense fliserne i indkørslen til kvindens hus på Vespervej. Kvinden takkede ja til tilbuddet, og de tre mænd gik i gang, men efter halvanden time forlangte de, at kvinden betalte dem et større kontantbeløb, hvilket hun følte sig presset til at gøre. Da mændene havde fået pengene, sagde de, at de også skulle udføre arbejde for kvindens naboer og kørte fra stedet i en sort firhjulstrækker.

Stjal paller

Gentofte: En mand stjal torsdag mellem klokken 11.42 og 11.45 tre europapaller fra parkeringspladsen ved Fakta på Vangede Bygade. Manden kom kørende til stedet i en Mercedes Sprinter og læssede pallerne ind i bilen, hvorefter han kørte fra stedet. Manden beskrives som dansk af udseende, 35-40 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning med kort, rødt hår. Han var iført blå/grå trøje/jakke m. lynlås foran, sorte fritidsbukser, sorte strømper og hvide sandaler med åbning bagtil.

Taske stjålet fra bil

Charlottenlund: Fra en Mercedes, der holdt parkeret på Strandvejen, er der torsdag mellem klokken 17.15 og 20.20 stjålet en taske, der blandt andet indeholdt en bærbar pc. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

Biler overhældt med maling

Charlottenlund: Flere biler på Lysagervej er mellem tirsdag aften klokken 19.45 og onsdag klokken 07.50 blevet overhældt med maling. Det viste sig dog at være vandmaling, som nemt kunne fjernes og ikke umiddelbart havde gjort skade på bilerne.

Mand slog på bil

Charlottenlund: En mand slog onsdag ved middagstid så hårdt på en forbipasserende bil, at der kom en bule i førersiden. Bilens fører kom klokken 11.59 kørende ad Rosenstandsvej, hvor en ukendt mand var på vej baglæns over vejen og her slog på den forbikørende bil. Manden, der slog på bilen, beskrives som dansk udseende,175-180 høj, muskuløs med kort hår. Iført arbejdsbukser, sort t-shirt og sort trøje.

Sigtet for at stjæle solbriller

Hellerup: En 18-årig mand fra København blev onsdag sigtet for at have stjålet et par solbriller fra Hellerup Optik på Strandvejen. Her ankom den 18-årige klokken 13.08, hvor han prøvede et par solbriller, som han forlod butikken med. Manden blev dog senere fundet og sigtet for tyveriet.

Spritbilist standset

Charlottenlund: En 37-årig kvinde fra Charlottenlund blev onsdag aften klokken 21.33 standset i sin bil på Jægersborg Allé. Her vurderede patruljen, at hun kunne være alkoholpåvirket over det tilladte. Kvinden nægtede imidlertid at tage en alkometertest, men slap ikke for en tur på skadestuen, hvor der blev taget en blodprøve, som skal fastlægge hendes nøjagtige promille.

Dæk og fælge stjålet

Hellerup: Fire dæk og fælge er mellem mandag klokken 22.00 og tirsdag klokken 06.30 stjålet fra en Mercedes, som holdt parkeret på Sehestedvej. I forbindelse med tyveriet, er bilen blevet stillet på mælkekasser.

Stjal indkøbsvogn med varer

Charlottenlund: En 52-årig mand fra København blev mandag eftermiddag klokken 14.40 sigtet for butikstyveri, efter han havde forladt Meny på Jægersborg Allé med en hel indkøbsvogn med varer, uden at have betalt for dem.

Pung stjålet fra bil

Klampenborgvej: En pung, som lå i handskerummet i en BMW blev søndag mellem klokken 12.55 og 16.00 stjålet, mens bilen holdt parkeret på Enghavevej. Tyven skaffede sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

Blev ramt af nøglebundt

Hellerup: En meningsudveksling mellem to kvinder på henholdsvis 53 og 72 år, førte søndag aften ved 20-tiden til, at den 53-årige blev ramt på armen af et nøglebundt, som den 72-årige svingede i en kæde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev