Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/09/09-2019/09/17.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kontanter stjålet fra bil

Charlottenlund: Et kontantbeløb blev mellem søndag klokken 12.50 og 13.45 stjålet fra en bil, der holdt parkeret på Bernstorffsvej. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

Spritbilist standset

Gentofte: En 47-årig mand fra Bagsværd standsede søndag eftermiddag en 48-årig mand fra Gentofte, som kørte spirituskørsel. Den 47-årige havde set, at den 48-årige havde købt en øl og taget den med sig ind i sin bil Fakta på Vangede Bygade, og da den 47-årige mistænkte, at den 48-årige i forvejen var beruset, sagde han til den 48-årige, at han ikke skulle køre. Den 48-årige mand kørte dog alligevel et lille stykke i sin bil, men standsede, da den 47-årige stillede sig foran bilen. Da en patrulje ankom, viste en alkometertest, at den 48-årige promille var højere end tilladt. Han blev sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Pc, briller og penge stjålet fra bil

Charlottenlund: Et par briller, en bærbar pc samt en kontantbeløb er søndag mellem klokken 16.00 og 18.15 blevet stjålet fra en Toyota Auris, der holdt parkeret på Strandvejen. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

To mænd set ved indbrud

Hellerupvej: I forbindelse med et indbrud til en opgang på Tranegårdsvej torsdag mellem klokken 13.55 og 14.10 blev to postkasser brudt op. To mænd blev set løbe stedet. De beskrives således: A: mørk i huden, muligvis afrikansk, ca. 18-20 år, slank af bygning, mørkt karseklippet/afroklippet hår, i ført mørk hættetrøje. B: mørk i huden, muligvis afrikansk, ca. 18-20 år, spinkel af bygning, iført mørk hætte trøje. På en af mændenes trøjer var der gule striber på ærmet.

Narkobilist standset

Gentofte: Torsdag aften klokken 18.54 kørte en 38-årig mand fra Kokkedal i bil ad Jægersborgvej. Her blev han standset af en patrulje, som kunne konstatere, at den 38-årige var påvirket af euforiserende stoffer og ikke havde noget kørekort. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret samt kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. Desuden kom den 38-årig en tur på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Stjal pastasalat og bukser

Kgs. Lyngby: To unge kvinder på henholdsvis 16 og 17 år fra Charlottenlund og Dyssegård blev tirsdag eftermiddag klokken 15.40 sigtet for butikstyveri, efter de havde stjålet et par bukser, drikkevarer og pastasalat i Lyngby Storcenter.

Håndgranater fundet i skralderum

Gentofte: To håndgranater blev mandag klokken 08.00 fundet i et skralderum på adressen Ved Ungdomsboligerne. 20 lejligheder blev evakueret, og det kunne senere konstateres, at granaterne var ægte, men uvirksomme, da der ikke var detonatorer i. En 28-årig mand er blevet sigtet for overtrædelse af våbenloven ved at være i besiddelse af granaterne.

Stjal champagneglas og tæppe

Gentofte: Fra en bil, der holdt parkeret på Sønderbakken er der mellem søndag klokken 14.00 og mandag klokken 08.00 stjålet champagneglas og et tæppe.

Blev slået i hovedet af medpassager

Hellerup: En 21-årig kvinde fra Hvidovre blev mandag eftermiddag klokken 15.30 slået i hovedet af en mandlig medpassager på buslinje 1A. Kvinden satte sig på sædet foran manden, som sagde til hende, at hun ikke skulle sætte sig foran ham og efterfølgende slog hende i hovedet. Kvinden var på skadestuen efter overfaldet. Manden beskrives som dansk af udseende, 40-45 år, kraftig af bygning med sort hår. Han var iført mørkt tøj, slidte blå crocs sko, en kasket med noget rødt på. Desuden havde han skæve tænder og lugtede.

Narkobilist standset

Gentofte: En 44-årig mand fra Glostrup blev søndag aften klokken 20.35 standset for at køre bil, selvom han var påvirket af narkotika. Manden blev stoppet Stolpegårdsvej og blev taget med på hospitalet, hvor en blodprøve skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev