Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/09/16-2019/09/24.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Bilrude knust

Charlottenlund: En Audi, som holdt parkeret på Skovgårdsvej, har mellem søndag klokken 21.00 og mandag klokken 08.20 været udsat for hærværk. Bilens ene rude er blevet knust med en flise.

Tyveri fra butik, Hellerup

Klokken 15.03 blev det anmeldt fra Custom House, at en mand, A, netop var løbet fra butikken med en jakke af mærket Moncler. Manden var en time forinden kommet ind i butikken, hvor han havde bedt om at få lagt jakken til side bag disken.

Omkring klokken 15 kom manden tilbage sammen med en anden mand, B, og denne gang bad han om at prøve jakken. Da han havde fået jakken på, løb de begge hurtigt ud af butikken, hvorefter de kørte fra stedet i en brunlig bil af mærket Nissan.

De to beskrives af vidner som:

A: Mand, ikke etnisk dansk af udseende, 25 år, 180 cm, almindelig af bygning, brun i huden, med sort kort hår. Talte dansk.
B: Mand, ikke etnisk dansk af udseende, 22 år, 165 cm, spinkel af bygning, brun i huden, med kort sort hår. Talte dansk.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 09.42 blev det anmeldt, at der i nattens løb havde været ubudne gæster i en bil parkeret i en carport på Avnsøvej, hvor en eller flere ukendte gerningsmænd havde gennemrodet bilen og stjålet kontanter derfra.

Tyveri fra bil, Charlottenlund

Klokken 00.50 opdagede en 52-årig mand, at to personer var i gang med at bryde ind i hans bil, som stod parkeret på Annettevej. Den 52-årige råbte dem an, hvorefter de flygtede fra stedet i en anden bil. En patrulje kørte mod stedet og kiggede efter de to personer, men de var ikke at finde i området.

De to mænd beskrives begge som østeuropæiske af udseende, og de kørte fra stedet i en mørk bil med stor motor, formentlig en V6 eller V8.

Kontanter stjålet fra bil

Charlottenlund: Et kontantbeløb blev mellem søndag klokken 12.50 og 13.45 stjålet fra en bil, der holdt parkeret på Bernstorffsvej. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

Spritbilist standset

Gentofte: En 47-årig mand fra Bagsværd standsede søndag eftermiddag en 48-årig mand fra Gentofte, som kørte spirituskørsel. Den 47-årige havde set, at den 48-årige havde købt en øl og taget den med sig ind i sin bil Fakta på Vangede Bygade, og da den 47-årige mistænkte, at den 48-årige i forvejen var beruset, sagde han til den 48-årige, at han ikke skulle køre. Den 48-årige mand kørte dog alligevel et lille stykke i sin bil, men standsede, da den 47-årige stillede sig foran bilen. Da en patrulje ankom, viste en alkometertest, at den 48-årige promille var højere end tilladt. Han blev sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Pc, briller og penge stjålet fra bil

Charlottenlund: Et par briller, en bærbar pc samt en kontantbeløb er søndag mellem klokken 16.00 og 18.15 blevet stjålet fra en Toyota Auris, der holdt parkeret på Strandvejen. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev