Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/09/23-2019/10/01.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Midterkonsol og navigation stjålet

Gentofte: Fra en Volkswagen Golf, som holdt parkeret på Resedavej, er der mellem klokken 12.00 og 22.00 mandag stjålet en midterkonsol med navigationsanlæg.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 30. september – 1. oktober 2019

 

Ridser i lakken

Gentofte: En Land Rover, som holdt parkeret på Kirketorvet, har mellem lørdag klokken 16.50 og søndag klokken 00.10 været udsat for hærværk. Bilen har fået flere ridser langs siderne. Hærværket blev anmeldt søndag klokken 09.36.

Mistænkeligt forhold, Kgs. Lyngby

Klokken 02.46 blev det anmeldt, at to personer gik rundt i området ved Firskovvej og Klampenborgvej og lyste med lygter. En patrulje blev sendt til stedet for at undersøge forholdet nærmere, og i den forbindelse traf de to personer, som kunne passe på beskrivelsen. Patruljen kunne dog konstatere, at de to antrufne personer var på stedet i legitimt øjemed, og de kunne derfor gå fra stedet efter en kort samtale med betjentene.

Stjal slik

Hellerup: En 14-årig dreng fra Hellerup blev tirsdag klokken 09.12 taget for butikstyveri i Føtex på Strandvejen, hvor han havde stjålet slik. Drengens forældre og de sociale myndigheder blev er blevet kontaktet

Postkasse sprængt i luften

Gentofte: En postkasse på C L Ibsensvej blev tirsdag klokken 18.05 sprængt i luften. Et vidne så to unge løbe fra stedet.

Taske stjålet fra bil

Charlottenlund: Fra en Peugeot, der holdt parkeret på Strandvejen, er der mellem klokken 18.30 og 22.00 tirsdag aften stjålet en taske med en bærbar pc, en mobiltelefon samt nøgler. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en rude.

Bilrude knust

Charlottenlund: En Audi, som holdt parkeret på Skovgårdsvej, har mellem søndag klokken 21.00 og mandag klokken 08.20 været udsat for hærværk. Bilens ene rude er blevet knust med en flise.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev