Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/04/13-2022/04/26.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Helsinge

En 77-årig kvindelig bilist fra Gentofte påkørte klokken 07.43 en gående vejarbejder på Valbyvej. En patrulje kørte til stedet, hvor trafikken i en periode måtte dirigeres. Grundet personskade blev vejarbejderen kørt med ambulance til behandling på hospitalet. Bilisten blev af patruljen på stedet sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Rat stjålet, Charlottenlund

Mellem lørdag formiddag og søndag formiddag klokken 11 er der stjålet et rat fra en Porsche, som stod på Vasehøjvej. Tyven har formentlig skaffet sig adgang til bilen via en ulåst bildør.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 18.50 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen i sydgående retning, da en varevogn påkørte en personbil bagfra, idet personbilen foretog en opbremsning.

Der skete umiddelbart ikke større materiel skade, ligesom der umiddelbart heller ikke skete større personskade med hverken varebilens mandlige fører, passageren i varebilen eller med den kvindelige fører af personbilen, men i tre kvarters tid blev der arbejdet på stedet med at få bugseret de to køretøjer væk med autohjælp, hvilket sagtnede trafikkens hastighed på stedet en smule.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Mellem onsdag klokken 23.00 og torsdag klokken 09.58 blev forlygterne på en Porsche personbil, som stod parkeret på Jacobsens Alle, stjålet.

Natlig narkokørsel, Klampenborg

Klokken 01.45 natten til fredag blev en 21-årig mand fra Birkerød standset, da han kom kørende ad Strandvejen. Her viste det sig, at han var påvirket af cannabis. Han blev derfor sigtet for narkokørsel.

Mistede herredømmet over bil, Gentofte

Klokken 02.40 natten til fredag mistede en 83-årig mand fra Gentofte af uvisse årsager herredømmet over sin bil og kørte ind i midter-øen i rundkørslen ved Brogårdsvej/Søbredden. Manden blev efterfølgende brag til tjek på hospitalet.

Mænd arbejdede ulovligt, Charlottenlund

To udenlandske mænd på henholdsvis 40 og 53 år blev onsdag formiddag omkring klokken 09.30 sigtet for både at have taget ulovligt ophold i Danmark og arbejde uden de nødvendige tilladelser. Mændene blev truffet på en adresse på Skovvej.

Rat og instrumentpanel stjålet, Hellerup

Mellem tirsdag aften klokken 22.00 og onsdag formiddag klokken 10.15 er der stjålet et rat, instrumentpanel samt radio fra en BMW, som stod på Bernstorffsvej. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til bilen.

Stjal hovedtelefoner, Gentofte

En 33-årig mand fra København blev onsdag eftermiddag klokken 15.22 taget for butikstyveri Elgiganten på Nybrovej, hvor han havde stjålet et sæt hovedtelefoner. Manden blev sigtet for forholdet.

Narkokørsel, Hellerup

På Strandvejen nær Callisensvej standsede en patrulje klokken 21.55 en 26-årig mandlig bilist fra København. Et narkometer viste, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev grundet fund af hash i forbindelse med ransagning af bilen også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

Den 26-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

Æggekast mod cyklist, Hellerup

En 27-årig mand fra Vanløse anmeldte klokken 01.31, at han omkring en halv time tidligere havde cyklet på Rygårds Alle, da en nyere hvid BMW Touring kørte op på siden af ham kort før krydset ved Hellerupvej. Pludselig blev der fra bilen højre side kastet æg mod den 27-årige, hvilket resulterede i, at han blev ramt på øret. Bilen kørte derefter fra stedet.

Mistænkeligt forhold, Hellerup

En borger anmeldte klokken 05.32, at han kort forinden havde bemærket en mand på Strandvejen, som befandt sig ved en parkeret bil og muligvis var i færd med at bryde denne op, idet manden var i besiddelse af en halvlang genstand. Da manden opdagede borgeren, forlod han stedet i retning mod Vingårds Alle og Tranegårdsvej. En patrulje kørte til området for at lede efter manden, men det var ikke muligt at finde ham.

Han beskrives som: mand, 40-45 år, 175-180 cm, almindelig af bygning og med kort sort hår. Iført blå dunjakke, blå bukser og medbragte en rygsæk.

Færdselsuheld, Charlottenlund

En 20-årig kvindelig bilist fra Charlottenlund påkørte klokken 10.53 en 57-årig mandlig cyklist fra Charlottenlund i krydset ved Hyldegårdsvej og Fredensvej. Politiet blev sendt dertil, hvor Hyldegårdsvej i en periode måtte afspærres, mens der blev arbejdet på stedet. Cyklisten blev grundet lettere tilskadekomst kørt med ambulance til behandling på hospitalet.

Den 20-årig kvinde blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Mellem fredag den 8. april klokken 18.00 og mandag den 18. april klokken 11.30 blev rattet stjålet fra en Porsche personbil, som holdt parkeret på Gardes Alle. Indstigningsstedet er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ukendt.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 15.56 skete der i forbindelse med vognbaneskift et færdselsuheld mellem to bilister på Helsingørmotorvejen i nordgående retning nær Hellerup. Grundet bilernes placering var 2. og 3. vognbane i en periode afspærret, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

Kørsel uden førerret, Humlebæk

En patrulje standsede klokken 16.50 en 75-årig mandlig bilist fra Charlottenlund på Humlebæk Strandvej. Han blev her sigtet for at køre bil, selv om han havde fået sin førerret administrativt inddraget.

Tyveri fra taske, Hellerup

En 80-årig kvinde fra Hvidovre anmeldte klokken 16.52, at hun tidligere på dagen havde fået stjålet sin pung, mens hun handlede i Irma på Strandvejen. Kvinden havde haft pungen i sin taske, mens hun var i supermarkedet mellem klokken 14.00 og 14.30, og hun opdagede efterfølgende, at den var stjålet, samt at der var forsøgt hævet kontanter fra hendes kreditkort.

Vold, Klampenborg

Klokken 20.34 indløb der anmeldelse om, at en medarbejder på Dyrehavsbakken klokken 17.13 var blevet udsat for vold ved en forlystelse på stedet. Ifølge anmeldelsen havde medarbejderen stoppet et barn fra at gå ind i forlystelsen af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket havde fået tre personer, som ledsagede barnet, til at overfalde medarbejderen med skub, slag og spark.

Som led i efterforskningen skal der nu blandt andet kigges overvågningsmateriale igennem fra stedet.

De tre personer beskrives som:
A: mand, mellemøstlig af udseende, ca. 35 år, muskuløs af bygning, mørk i huden og med kort sort hår og velplejet fuldskæg. Iført hvid jakke, sort T-shirt, cowboybukser og sorte sko. Talte dansk med accent. Medbragte barnevogn.
B: kvinde, mellemøstlig af udseende, ca. 25 år, spinkel af bygning, mørk i huden. Iført tørklæde. Talte dansk med accent.
C: kvinde.

 

Indbrud i forretning, Gentofte

Klokken 01.02 indløb der anmeldelse om, at der var indbrud i en cykelforretning på Gentoftegade. En patrulje kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at en ukendt gerningsperson havde knust en rude for at tiltvinge sig adgang til forretningen.

Patruljen runderede i området efter gerningspersonen, men det var ikke muligt at udfinde nogen, som kunne sættes i forbindelse med episoden.

 

Besiddelse af stoffer med henblik på videresalg, Gentofte

En patrulje traf klokken 01.50 en 22-årig mand fra København på Gentoftegade. Da han lugtede kraftigt af hash, blev han visiteret og fundet i besiddelse af en moderat mængde hash i salgsposer samt kontanter. Han blev derfor sigtet for at være i besiddelse af de euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

Oversigt over indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 11.-17. april 2022

Sidespejle ødelagt, Dyssegård

En bil, som stod i Sønderdalen, har mellem mandag aften og tirsdag formiddag været udsat for hærværk, idet begge sidespejle er slået i stykker.

Ville ikke forlade tog, Klampenborg

En 28-årig mand fra Svendborg endte klokken 18.42 tirsdag aften med at blive anholdt og sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, da han trods flere opfordringer nægtede at forlade et tog på Klampenborg Station. Manden blev løsladt senere på aftenen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev