Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/05/02-2022/05/10.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Pengeskab stjålet, Hellerup

Klokken 03.45 natten til mandag er et pengeskab blevet stjålet fra Hellerup Café og Iscafé på Strandvejen. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 10.06 og tyven eller tyvene har brudt et vindue op for at komme ind i cafeen.

Indbrud i spejderhytte, Hellerup

Klokken 16.29 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en spejderhytte på Charlottenlundvej omkring klokken 02.00 natten til mandag. En ukendt gerningsperson havde skaffet sig adgang til stedet ved at knuse et vindue, og fra hytten var der stjålet spejderudstyr og en projektor.

Kørsel i påvirket tilstand, Gentofte

En 19-årig mandlig bilist fra Birkerød blev klokken 20.30 standset af en patrulje på Lyngbyvej. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde ført sin bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev også sigtet for at være i besiddelse af mindre mængder hash, kokain og skunk. Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 19-åriges eventuelle narkopåvirkning.

Besiddelse af hash, Gentofte

På Vangede Bibliotek traf en patrulje klokken 21.00 en 24-årig mand uden kendt adresse. Ved visitation blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Også en 48-årig udenlandsk mand blev ved samme lejlighed truffet. Han blev fundet i besiddelse af en joint, hash og skunk, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Indbrud i villa, Charlottenlund

Klokken 03.04 indløb der anmeldelse om, at to personer havde opbrudt døren ind til en villa på Ordrup Jagtvej. Patruljer kørte til stedet, men gerningspersonerne var i mellemtiden forsvundet, og det var ikke muligt at finde dem i området.

De beskrives som:
A: mand, ca. 50 år.
B: kvinde, ca. 20 år.

Hærværk, Gentofte

Mellem lørdag klokken 23.00 og søndag klokken 09.00 begik en ukendt gerningsperson hærværk mod en bil, som holdt parkeret på Jægersborgvej, ved at sparke venstre sidespejl af køretøjet.

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Mellem klokken 09.00 og 10.00 blev en telefon stjålet fra en personbil, som holdt parkeret på Strandvejen ved Cafe Jorden Rundt. Indstigningen var sket ved rudeknusning.

Færdselsuheld, Klampenborg

Klokken 19.13 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Strandvejen, idet en personbil havde påkørt to motorcykler bagfra, idet motorcyklerne holdt tilbage for nogle fodgængere, hvilket bilisten opdagede for sent.

Myndighederne blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var sket betydelig materiel skader på motorcyklerne, ligesom den ene motorcyklist meldte, at han havde smerter i ryggen, hvorfor han blev tilset af sundhedsmyndighederne. Nordsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger om motorcyklistens tilstand.

Bilisten, en 47-årig mand fra Holte, kan nu formentlig se frem til en sigtelse efter færdselslovens bestemmelser.

Ulovligt arbejde, Dyssegård

Klokken 10.50 blev to mandlige ikke-EU-borgere på henholdsvis 39 år og 47 år sigtet for ulovligt arbejde, imens de udførte håndværksarbejde ved en villa på Kildebakkegårds Allé.

Gasvarmere stjålet, Klampenborg

To gasvarmere er mellem onsdag aften klokken 21.00 og torsdag formiddag klokken 11.00 blevet stjålet fra spisestedet I læ Burger på Dyrehavsbakken. Tyveriet blev anmeldt torsdag aften klokken 18.14.

Havde kokain på sig, Gentofte

Torsdag klokken 18.35 blev en 19-årig mand fra Gentofte truffet ud for Ved Ungdomsboligerne. Her viste det sig, at han var i besiddelse af en mindre mængde kokain, hvilket han blev sigtet for.

Havde totenschlæger i bukselinningen, Hellerup

En 24-årig mand fra København blev torsdag aften klokken 20 sigtet for overtrædelse af våbenloven, da han blev truffet ved Troljevej nær togbanen med en totenschlæger i bukselinningen.

Kørsel i frakendelsestid, Kgs. Lyngby

Klokken 21.00 blev en 21-årig mandlig bilist fra Rungsted Kyst standset og kontrolleret på Klampenborgvej. Her viste det sig, at manden var frakendt retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

Tyveri fra personbil, Hellerup og Klampenborg

Klokken 08.07 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet forlygter og airbag fra en Porsche personbil, der havde holdt parkeret på en stikvej beliggende imellem Vingårds Allé og Tranegårdsvej i Hellerup.

Igen klokken 14.20 blev det anmeldt, at der var stjålet forlygter og airbag fra en Porsche personbil. Denne gang var det sket imellem midnat og klokken 06.00 fra en Porsche, der havde holdt parkeret på Christiansholms Tværvej i Klampenborg.

Ung mand overfaldet, Klampenborg

En 15-årig ung mand blev tirsdag aften klokken 18.35 overfaldet af to jævnaldrende på Bakken. Her blev den 15-årige passet op af de to, som slog og sparkede ham. På baggrund af oplysninger i sagen, har politiet en formodning om, hvem gerningspersonerne kan være.

Mand skabte uro og uorden, Hellerup

En mand skabte kort efter midnat uro og uorden på Hellerupvej, hvor han gik rundt og larmede og på et tidspunkt lagde sig midt på vejen. En patrulje kom til stedet og fik gelejdet manden, en 48-årig mand med ukendt adresse, til det nærmeste busstoppested.

Havde joint på sig, Gentofte

Klokken 00.49 blev en 25-årig mand med ukendt adresse sigtet for at være i besiddelse af en joint. Manden blev truffet i en bil på Brogårdsvej, hvor han var passager.

Oliventræer stjålet, Klampenborg

Fire store oliventræer er mellem lørdag aften og mandag morgen klokken 08 blevet stjålet fra Bellevue. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 09.37.

Harmonikasammenstød på motorvej, Gentofte

Flere biler var mandag klokken 1233 involveret i et harmonikasammenstød i nordgående retning på Helsingørmotorvejen. To personer blev efterfølgende kørt til nærmere undersøgelse på skadestuen.

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Klokken 02.59 blev det anmeldt, at en BMW-personbil, som holdt parkeret på Tonysvej, fremstod med knust rude og stjålet instrumentpanel. Patruljer kørte til stedet for at lede efter gerningspersonen, og der blev med hund gået spor i området, men det var ikke muligt at finde nogen, som kunne sættes i relation til tyveriet.

Mand forsøgte at stjæle forlygter fra personbil, Gentofte

En borger anmeldte klokken 03.22, at han netop havde opdaget en mand i færd med at stjæle forlygterne fra borgerens Porsche personbil, som stod parkeret på Fasanhaven. Patruljer kørte til stedet, men en alarm havde afbrudt gerningspersonens tyveriforsøg, og han var derfor forsvundet ved patruljernes ankomst. Der blev med hund gået spor i området, som viste, at gerningspersonen formentlig var flygtet via Enemarksvej og videre i retning mod Prins Valdemars Vej, men det var ikke muligt at finde han. Gerningspersonen beskrives som: mand, almindelig af bygning. Iført sort North Face-jakke, cowboybukser og sorte Nike-sko med hvid stribe.

Hærværk, Gentofte

Klokken 09.49 blev det anmeldt, at forruden på en parkeret bil holdende på Høeghsmindevej var blevet knust imellem lørdag klokken 18.00 og søndag klokken 09.45.

Færdselsuheld og kørsel i påvirket tilstand, Charlottenlund

Klokken 16.06 blev det anmeldt, at en personbil netop havde kørt ad Fortunvej i nordlig retning og drejet til højre ad Hovmarksvej, hvorefter bilen havde påkørt et vejskilt i krydset Hovmarksvej/Smutvej.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor føreren, en 29-årig mand fra København, fik alkometeret til at slå ud, ligesom han også fik narkometeret til at slå ud for kokain, hvorfor han blev sigtet for dette og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev