Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/05/06-2022/05/17.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Indbrud i kælderrum, Hellerup

Mellem lørdag aften og søndag morgen klokken 08.35 har der været indbrud i et kælderrum på Tuborg Strandvej. Tyven har klippet en hængelås op og har herefter stjålet noget vin.

Sigtet for narkokørsel, Hellerup

Klokken 02.01 natten til onsdag blev en 27-årig mand standset, da han kom kørende i bil ad Lyngbyvej. En narkotest viste, at manden var påvirket af cannabis, og han blev derfor sigtet for narkokørsel. Det viste dig ydermere, at den 27-årige to gange tidligere i år er blevet taget for narkokørsel, og hans bil blev derfor beslaglagt.

Pengeskab stjålet, Hellerup

Klokken 03.45 natten til mandag er et pengeskab blevet stjålet fra Hellerup Café og Iscafé på Strandvejen. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 10.06 og tyven eller tyvene har brudt et vindue op for at komme ind i cafeen.

Indbrud i spejderhytte, Hellerup

Klokken 16.29 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en spejderhytte på Charlottenlundvej omkring klokken 02.00 natten til mandag. En ukendt gerningsperson havde skaffet sig adgang til stedet ved at knuse et vindue, og fra hytten var der stjålet spejderudstyr og en projektor.

Kørsel i påvirket tilstand, Gentofte

En 19-årig mandlig bilist fra Birkerød blev klokken 20.30 standset af en patrulje på Lyngbyvej. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde ført sin bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev også sigtet for at være i besiddelse af mindre mængder hash, kokain og skunk. Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 19-åriges eventuelle narkopåvirkning.

Besiddelse af hash, Gentofte

På Vangede Bibliotek traf en patrulje klokken 21.00 en 24-årig mand uden kendt adresse. Ved visitation blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Også en 48-årig udenlandsk mand blev ved samme lejlighed truffet. Han blev fundet i besiddelse af en joint, hash og skunk, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Indbrud i villa, Charlottenlund

Klokken 03.04 indløb der anmeldelse om, at to personer havde opbrudt døren ind til en villa på Ordrup Jagtvej. Patruljer kørte til stedet, men gerningspersonerne var i mellemtiden forsvundet, og det var ikke muligt at finde dem i området.

De beskrives som:
A: mand, ca. 50 år.
B: kvinde, ca. 20 år.

Hærværk, Gentofte

Mellem lørdag klokken 23.00 og søndag klokken 09.00 begik en ukendt gerningsperson hærværk mod en bil, som holdt parkeret på Jægersborgvej, ved at sparke venstre sidespejl af køretøjet.

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Mellem klokken 09.00 og 10.00 blev en telefon stjålet fra en personbil, som holdt parkeret på Strandvejen ved Cafe Jorden Rundt. Indstigningen var sket ved rudeknusning.

Færdselsuheld, Klampenborg

Klokken 19.13 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Strandvejen, idet en personbil havde påkørt to motorcykler bagfra, idet motorcyklerne holdt tilbage for nogle fodgængere, hvilket bilisten opdagede for sent.

Myndighederne blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var sket betydelig materiel skader på motorcyklerne, ligesom den ene motorcyklist meldte, at han havde smerter i ryggen, hvorfor han blev tilset af sundhedsmyndighederne. Nordsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger om motorcyklistens tilstand.

Bilisten, en 47-årig mand fra Holte, kan nu formentlig se frem til en sigtelse efter færdselslovens bestemmelser.

Ulovligt arbejde, Dyssegård

Klokken 10.50 blev to mandlige ikke-EU-borgere på henholdsvis 39 år og 47 år sigtet for ulovligt arbejde, imens de udførte håndværksarbejde ved en villa på Kildebakkegårds Allé.

Gasvarmere stjålet, Klampenborg

To gasvarmere er mellem onsdag aften klokken 21.00 og torsdag formiddag klokken 11.00 blevet stjålet fra spisestedet I læ Burger på Dyrehavsbakken. Tyveriet blev anmeldt torsdag aften klokken 18.14.

Havde kokain på sig, Gentofte

Torsdag klokken 18.35 blev en 19-årig mand fra Gentofte truffet ud for Ved Ungdomsboligerne. Her viste det sig, at han var i besiddelse af en mindre mængde kokain, hvilket han blev sigtet for.

Havde totenschlæger i bukselinningen, Hellerup

En 24-årig mand fra København blev torsdag aften klokken 20 sigtet for overtrædelse af våbenloven, da han blev truffet ved Troljevej nær togbanen med en totenschlæger i bukselinningen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev