Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/05/16-2022/05/24.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 72-årig mandlig bilist fra Charlottenlund kørte klokken 08.33 ad Ermelundsvej i nordlig retning, hvor han i krydset ved Klampenborgvej foretog et venstresving. I den forbindelse påkørte han en 51-årig kvindelig cyklist fra Kgs. Lyngby, som cyklede ad Ermelundsvej i sydlig retning og skulle ligeud i krydset.

En patrulje kørte til stedet, hvor bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. Der skete ikke umiddelbart større personskade, men cyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til kontrol på hospitalet.

Tyveri fra personbil, Klampenborg

Klokken 09.23 indløb der anmeldelse on, at en ukendt gerningsperson havde stjålet en computer fra en personbil, som holdt parkeret på Springforbivej søndag mellem klokken 14.30 og 17.30. Indstigningen var sket ved opbrydning af dørlåsen.

Hærværk, Charlottenlund

En borger anmeldte klokken 14.52, at der var udøvet hærværk på hans bil, mens den havde holdt parkeret på Kystvejen mellem søndag klokken 19.30 og mandag klokken 12.30, idet vinduerne i den ene side af bilen var blevet knust og siden på bilen ødelagt.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 28-årig mandlig bilist fra Hellerup kom klokken 15.50 kørende ad Helsingørmotorvejen i nordgående retning, hvor han påkørte en 33-årig kvindelig bilist fra Fredensborg, som bremsede op grundet kødannelse. Sammenstødet medførte, at den kvindelige bilist blev skubbet frem og derved påkørte en 33-årig kvindelig bilist fra Hørsholm.

Patruljer kørte til stedet, hvor vejen i en periode måtte afspærres, mens der blev ryddet op efter uheldet. Den 28-årige mandlige bilist blev af patruljen sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

Unge skabte uro, Charlottenlund

Klokken 18.17 kom en anmeldelse om, at nogle unge skabte uro og uorden ved et busstoppested på Rådhusvej, hvor de råbte skældsord mod andre borgere. Umiddelbart efter tog de unge dog bussen væk fra stedet.

Kørte uden kørekort, Hellerup

Mandag aften klokken 20.58 blev en 22-årig mand standset, da han kom kørende ad Hambros Allé. Her blev han sigtet for at køre bil, selvom han tidligere var frakendt sin førerret.

Hærværk, Gentofte

Klokken 13.24 anmeldte ejeren af en Volkswagen personbil, at der lørdag mellem klokken 20.30 0g 21.00 var udøvet hærværk mod bilen, mens den havde stået parkeret på Stolpehøj. En ukendt gerningsperson havde kastet flere sten på køretøjet, og ifølge anmeldelsen var flere andre biler også blevet udsat for samme type hærværk.

Færdselsuheld, Klampenborg

En 18-årig mandlig bilist fra Kokkedal trillede klokken 14.48 frem for vigelinjen på Strandvejen, da han skulle i nordlig retning ad Kystvejen. Herved påkørte han en 35-årig mandlig cyklist fra Frederiksberg, som cyklede i sydlig retning af Kystvejen og krydsede Strandvejen.

En patrulje kørte til stedet, hvor bilisten blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Der skete ikke umiddelbart større personskade, men cyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

 

Færdselsuheld, Gentofte

En 19-årig mandlig bilist fra Charlottenlund kørte klokken 22.49 ad Adolphsvej, hvor han påkørte tre parkerede biler. En patrulje kørte til stedet, og den 19-årige blev her alkometer-testet. Testen viste, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Der venter nu svar på en blodprøve, som præcist skal fastslå den 19-åriges eventuelle promillegrad.

Der skete i forbindelse med uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

Indbrud i butik på Bakken, Klampenborg

Klokken 01.48 indløb der anmeldelse om indbrud i en butik på Dyrehavsbakken. Patruljer kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at en dør på stedet var blevet opbrudt. Gerningspersonen befandt sig dog ikke længere på stedet.

Sukker i tanken, Charlottenlund

En bil, der stod på Skovgårdsvej har mellem klokken 18 onsdag aften og klokken 14 torsdag eftermiddag været udsat for hærværk, da der er hældt sukker i bilens benzintank. Hærværket blev anmeldt klokken 14.48.

Kørsel uden førerret, Hellerup

På Hellerupvej standsede en patrulje klokken 21.25 en 31-årig mandlig bilist fra Frederiksberg og bad ham fremvise et gyldigt kørekort. Det kunne han imidlertid ikke efterkomme, idet han ikke havde generhvervet sin førerret, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Tyveri af forlygter fra flere personbiler, Charlottenlund og Hellerup

Klokken 03.09 anmeldte en borger, at han fem minutter tidligere var blevet vækket af alarmen fra sin Porsche personbil, som holdt parkeret på Vasehøjvej, og han gik derfor ud for at finde årsagen til, at alarmen var gået i gang. Han konstaterede her, at forlygterne på bilen var blevet stjålet. Patruljer kørte til området, og der blev med patruljehund gået spor, men det var ikke muligt at finde frem til gerningspersonen.

En anden borger anmeldte klokken 03.36, at han kort forinden var blevet vækket af alarmen fra sin Porsche personbil, som holdt parkeret på Jacobsens Alle i Hellerup. Ved nærmere eftersyn sås billygterne stjålet fra køretøjet, men gerningspersonen var ikke længere på stedet. Patruljer kørte til området for at lede efter gerningspersonen, men det var ikke muligt at finde vedkommende. Billygterne blev dog fundet i nærheden, og de blev efterfølgende leveret tilbage til ejeren.

Grundet sammenfald i modus samt gerningstidsrum og -område kan det ikke udelukkes, at der kan være tale om samme gerningsperson.

Tyveri fra personbil, Klampenborg

Klokken 16.35 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet to computere, en tablet, nogle tasker samt et glas chokoladesmørepålæg fra en personbil der havde holdt parkeret på Springforbivej ved golfbanen. Tyvene var kommet ind i bilen ved at knuse forreste rude i førersiden.

Indbrud i forretning, Hellerup

Klokken 07.24 blev det anmeldt, at der imellem mandag klokken 20.00 og tirsdag klokken 07.00 havde været indbrud i en café på Strandvejen, hvorfra der var blevet stjålet nogle kontanter. Tyvene var kommet ind via hoveddøren, hvori de havde knust ruden.

Mistænkeligt forhold, Hellerup

Klokken 07.56 blev det anmeldt, at der holdt en bil på Svalevej, som to mænd rodede med på en for anmelder mistænkelig facon, og anmelderen mistænkte, at der var tale om et kriminelt forhold.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor de to mænd blev truffet. Det viste sig at være to håndværkere, og at der var tale om et legalt forhold. Alligevel skal der lyde stor ros til anmelderen for at kontakte politiet med sin mistanke.

Tyveri af taske, Charlottenlund

Klokken 09.05 anmeldte en kvinde, at hun mandag klokken 20.00 havde fået stjålet sin designertaske på p-pladsen ved bagsiden af Fakta på Jægersborg Allé. Kvinden havde været i færd med at pakke indkøbsposer på sin cykel, da en mand var dukket op og havde taget hendes taske, hvorefter han var løbet væk.

Mand sigtet for hæleri, Dyssegård

En borger kontaktede klokken 01.31 politiet, da han via en salgsannonce på internettet havde fundet sin ladcykel til salg, efter den var blevet stjålet den 10. maj. Cyklen befandt sig nu på Bækkebo, og en patrulje kørte derfor til stedet for at undersøge forholdet nærmere, og i den forbindelse blev en 41-årig mand sigtet for hæleri.

Indbrud i kælderrum, Hellerup

Mellem lørdag aften og søndag morgen klokken 08.35 har der været indbrud i et kælderrum på Tuborg Strandvej. Tyven har klippet en hængelås op og har herefter stjålet noget vin.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev