Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/06/13-2022/06/21.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Charlottenlund

En 17-årig mandlig bilist fra Klampenborg kørte klokken 13.19 ad Fredensvej i sydgående retning, hvor han drejede til venstre i krydset ved Jægersborg Alle og påkørte en 54-årig kvindelig fodgænger fra Hørsholm. Der skete ikke umiddelbart større personskade i forbindelse med uheldet, men fodgængeren blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet. En patrulje, som var blevet sendt til stedet, sigtede den 17-årige bilist for ikke at have overholdt sin vigepligt samt for at køre øvelseskørsel uden ledsager.

Tyveri fra personbil, Klampenborg

Mellem klokken 17.25 og 17.38 blev der fra en personbil parkeret på Enghavevej stjålet stjålet flere tasker. Indstigningen var sket ved rudeknusning.

Truende adfærd over for p-vagt, Gentofte

En parkeringsvagt anmeldte klokken 22.10, at en mand kort forinden havde henvendt sig til p-vagten på Grusbakken med en truende adfærd. Manden havde ifølge anmeldelsen ligeledes taget fat i p-vagten og spyttet efter ham. En patrulje kørte til området for at lede efter manden, som dog ikke var mulig at finde i området.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 09.17 indløb der anmeldelse om, at forlygterne fra en Porsche personbil var blevet stjålet, mens den stod parkeret på Henningsens Alle. Tyveriet var sket mellem onsdag klokken 21.00 og torsdag klokken 08.00.

Ridser i lakken, Gentofte

En bil, som stod på Nybrovej, er mellem tirsdag aften og onsdag morgen blevet udsat for hærværk, idet en ukendt person har lavet flere ridser i bilens lak. Hærværket blev anmeldt klokken 07.49.

Ulovligt arbejde, Klampenborg

Nordsjællands Politis Udlændingekontrolsektion foretog klokken 17.20 anholdelse og sigtelse af en 37-årig udenlandsk mand, som arbejdede ulovligt på en restaurant i Klampenborg.

Lygter fra Porsche stjålet, Charlottenlund

En borger anmeldte klokken 01.46, at en ukendt gerningsperson kort forinden havde stjålet forlygterne fra borgerens Porsche, som havde holdt parkeret på Vasehøjvej. En patrulje kørte til området for at lede efter gerningspersonen, men det var ikke muligt at finde nogen, som kunne knyttes til sagen. Lygterne er efterfølgende blevet fundet gemt i nærheden.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 09.44 skete der et færdselsuheld på tilkørselsrampen til Helsingørmotorvejen i sydgående retning ved Jægersborgvej, da en 22-årig kvindelig bilist fra Hvidovre påkørte en 30-årig mandlig bilist fra København bagfra. Grundet bilernes placering var tilkørselsrampen og første vognbane i en overgang afspærret, mens der blev ryddet op efter uheldet. Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 13.24 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsperson mellem søndag klokken 18.00 og anmeldelsestidspunktet havde stjålet rattet fra en Porsche personbil, som holdt parkeret på Margrethevej. Indstigningen var sket på ukendt vis.

Rat stjålet fra bil, Charlottenlund

Mellem søndag aften og mandag morgen klokken 07.45 er der stjålet et rat fra en Porsche, som holdt på Ellinorsvej. Det er uvist, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev