Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/06/27-2022/07/05.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Bil udsat for hærværk, Gentofte

Mellem lørdag klokken 19.00 og søndag klokken 04.00 har en Maza, som holdt på Gentoftegade været udsat for hærværk, idet en ukendt gerningsperson ved brug af spraymaling har skrevet skældsord på bilen. Hærværket blev anmeldt søndag klokken 12.51.

Gik ind i det forkerte hus, Charlottenlund

En borger kontaktede klokken 23.24 politiet og fortalte, at der på en overvågning kunne ses fire mænd i et hus på Grønnevænge. Mændene gik rundt i huset og havde åbnet en flaske vin. En patrulje kørte til stedet og tog kontakt til mændene, som fremviste en korttidslejekontrakt på huset. Imidlertid havde de taget fejl af husnumrene og var gået ind i et andet hus, end det, de havde lejet. Patruljen sørgede for at vise mændene hen til det rigtige hus.

Sigtet for spirituskørsel, Klampenborg

Klokken 03.55 blev en 45-årig mand fra Kgs. Lyngby standset, da han kom kørende ad Klampenborgvej. Her blev han sigtet for spirituskørsel og bragt til hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge mandens promille til brug for den videre behandling af sagen.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 27. juni – 03. juli 2022

Tyveri af taske, Klampenborg

En 55-årig kvinde fra Frederiksberg anmeldte klokken 18.20, at hun tidligere på dagen havde fået stjålet sin skuldertaske af en ukendt gerningsperson, mens hun befandt sig på Dyrehavsbakken. Tyveriet var sket mellem klokken 16.00 og 16.30.

Færdselsuheld, Klampenborg

På Strandvejen eftersatte en patrulje klokken 21.58 en motorcyklist, som ikke ville efterkomme deres anmodning om at standse. Motorcyklisten kørte med høj fart i et sving, hvilket resulterede i, at han mistede herredømmet over motorcyklen og væltede. Der skete ikke umiddelbart større personskade, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet for at tilse motorcyklisten, som viste sig at være en 24-årig mand fra Valby. Han blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Færdselsuheld, Hørsholm

En 59-årig mandlig bilist fra Charlottenlund kørte klokken 15.52 ad Rungsted Strandvej, hvor han ved Rungsted Havn ikke overholdt sin vigepligt og påkørte en 66-årig kvindelig bilist fra Frederiksberg. Patruljer kørte til stedet, hvor trafikken i en periode var påvirket grundet bilernes placering efter uheldet.

Den 59-årige mandlige bilist blev af patruljen sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Begge parter blev efterfølgende kørt til kontrol på hospitalet.

Biler udsat for hærværk, Hellerup

To biler, som stod på På Højden, er mellem midnat tirsdag og tirsdag morgen klokken 07 blev udsat for hærværk, idet der er blevet slået hul i flere bilruder.

Overraskede indbrudstyv, Charlottenlund

Klokken 12.15 ringede en beboer på Skovshovedvej til politiet og fortalte, at hun havde overrasket et indbrudstyv i sit hjem. Tyven, der beskrives som ca. 25 år med kort sort hår og iført jeans samt armygrøn t-shirt, stak af i kendt retning. Flere patruljer blev sendt til området, men det lykkedes ikke at finde manden.

Musik til ulempe

Sidst på eftermiddagen og først på aftenen kom flere anmeldelser om musik til ulempe fra en adresse på Østre Pennehavevej på Rungsted Kyst. En patrulje kørte til stedet og fik reguleret lydstyrken. I Hellerup blev musikken fra en fest på Duntzfelts Allé så generende for de omkringboende, at klokken 23.06 politiet blev kontaktet. En patrulje kørte til stedet og bad festdeltagerne om at dæmpe musikken. I Hillerød måtte en patrulje også lægge vejen forbi en fest på Ødamsvej og sørge for, at der blev skruet lidt ned for musikken.

Ung mand overfaldet, Hørsholm

En 19-årig mand fra Charlottenlund blev klokken 03.41 natten til tirsdag overfaldet af tre ukendte mænd ved Nedenomsvej/Høsterkøbvej. Den 19-årige blev skubbet i asfalten og blev herefter sparket flere steder på kroppen, hvorefter de tre mænd forsvandt fra stedet i en taxa. De beskrives som danske af udseende og iført toga. Den 19-årige blev kørt til hospitalet for at blive undersøgt nærmere og få dokumenteret sine skader til brug for den videre behandling af sagen.

Dreng blev væk – og fundet igen, Klampenborg

En større eftersøgningsaktion blev søndag eftermiddag væk fra sin familie, da de var en tur på Bellevue Strand. Politi, brandvæsen og JRCC blev sendt til stedet, og drengen blev en lille time senere fundet i god behold og genforenet med sin familie.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev