Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/07/04-2022/07/12.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørte uden kørekort, Helsingør

Mandag formiddag klokken 09.10 blev en 32-årig mand fra Gentofte standset, da han kom kørende ad Færgevej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han havde sat sig bag rattetn på trods af, at hans førerret fra administrativt inddraget.

Truede fodgængere, Hellerup

To fodgængere, en 26-årig mand og en 24-årige kvinde, blev mandag formiddag klokken 09.10 truet af to personer på en sti ved Ryvangs Allé. Manden og kvinden kom gående ad Ryvangsvænget, da to mænd kom cyklende. Efter en kort ordveksling, truede den ene person de to fodgængere verbalt og viste dem en kniv. Herefter cyklede de to mænd fra stedet. De beskrives som udenlandske af udseende, ca 17 år, 170-180 cm høje og spinkle af bygning. De talte dansk med accent og var iført sorte bukser, sorte hættetrøjer, sorte solbriller og sorte mundbind.

Udgav sig for at være håndværkere, Gentofte

To mænd vakte mandag formiddag klokken 10.16 mistanke hos en beboer på Fuglegårdsvænget, da de præsenterede sig som håndværkere og tilbød deres arbejdskraft efter at have kørt rundt i kvarteret. En patrulje kørte ud for at undersøge sagens nærmere, men mændene havde forladt området.

Mistænkelig mand, Gentofte

Søndag morgen klokken 07.58 vakte en mand mistanke, da han gik og kiggede ind i et hus på Adolphsvej, ligesom han forsøgte at kravle over et hegn. En borger kontaktede politiet, og en patrulje blev sendt til stedet. Manden var dog ikke at finde, hverken på den angivne adresse eller det omkringliggende nabolag.

Cyklist ramt af bil, Dyssegård

Søndag eftermiddag klokken 16.43 blev en 35-årig kvinde fra København ramt af en bil, der blev ført af en 57-årig mand, ligeledes fra København. Uheldet skete i krydset Søborg Hovedgade/Plantevej, og den 57-årige mand blev i den forbindelse sigtet for overtrædelse af sin vigepligt. Den 35-årige kvinde blev efter påkørslen tilset af personalet fra den ambulance, som blev sendt til stedet.

Færdselsuheld, Hellerup

På Lyngbyvej ved Tuborgvej skete der klokken 08.25 et færdselsuheld, da der skete sammenstød mellem en 60-årig mandlig bilist fra Lynge og en 43-årig kvindelig cyklist fra Farum i forbindelse med et højresving. En patrulje kørte til stedet, hvor bilisten blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Der skete ikke umiddelbart større personskade, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet for at tilse cyklisten.

Færdselsuheld, Gentofte

På Helsingørmotorvejen i sydlig retning skete der klokken 09.00 et færdselsuheld, da en 22-årig mandlig bilist fra Albertslund blev påkørt bagfra af en 27-årig kvindelig bilist fra Vedbæk på afkørslen ved Tuborgvej. Grundet bilernes placering var vejen i en periode spærret, mens der blev ryddet op efter uheldet. Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

Musik til ulempe, Nordsjælland

På Maglegårdsskolen i Ølstykke blev der klokken 00.40 natten til fredag spillet så høj musik, at en borger henvendte sig til politiet. En patrulje kørte derud og bad de tilstedeværende om at skrue ned og tage hensyn til de omkringboende.

En patrulje kørte natten til fredag til Frøkær i Stenløse, efter der klokken 02.04 kom en anmeldelse om musik til ulempe. Her sørgede patruljen for, at der blev skruet ned, så de omkringboende kunne få nattero-

Klokken 02.33 kørte en patrulje til Sauntesvej i Gentofte efter en anmeldelse om, at der fra en ejendom blev spillet høj musik til ulempe for de omkringboende. Her blev værten og de øvrige festdeltagere bedt om at skrue ned for musikken.

Kørsel i påvirket tilstand, Gentofte

På Brogårdsvej blev en 21-årig mandlig bilist fra Søborg klokken 20.05 standset af en patrulje. Da et narkometer viste, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, blev han anholdt og sigtet for narkokørsel. Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 21-åriges eventuelle narkopåvirkning.

Hærværk, Gentofte

En ukendt gerningsperson udøvede mellem mandag klokken 18.00 og tirsdag klokken 09.30 hærværk på en bil, som stod parkeret på Gentoftegade. Hærværket bestod i, at der blev malet graffiti på bilens ene side og frontkøler.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 72-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby kørte klokken 15.41 ad Hjortekærsvej i sydlig retning, hvor hun foretog et højresving ud på Klampenborgvej. I den forbindelse påkørte hun en 43-årig kvindelig cyklist fra Kgs. Lyngby, som kom cyklende i vestlig retning ad Klampenborgvej. En patrulje kørte til stedet, hvor bilisten blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. Der skete ikke umiddelbart større personskade i forbindelse med uheldet, men cyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

Jakke stjålet fra bil, Klampenborg

Mellem klokken 18.45 og 21.14 tirsdag aften er der stjålet en jakke fra en bil, som holdt ved Københavns Golfklub på Springforbivej. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til bilen.

Bil udsat for hærværk, Gentofte

Mellem lørdag klokken 19.00 og søndag klokken 04.00 har en Maza, som holdt på Gentoftegade været udsat for hærværk, idet en ukendt gerningsperson ved brug af spraymaling har skrevet skældsord på bilen. Hærværket blev anmeldt søndag klokken 12.51.

Gik ind i det forkerte hus, Charlottenlund

En borger kontaktede klokken 23.24 politiet og fortalte, at der på en overvågning kunne ses fire mænd i et hus på Grønnevænge. Mændene gik rundt i huset og havde åbnet en flaske vin. En patrulje kørte til stedet og tog kontakt til mændene, som fremviste en korttidslejekontrakt på huset. Imidlertid havde de taget fejl af husnumrene og var gået ind i et andet hus, end det, de havde lejet. Patruljen sørgede for at vise mændene hen til det rigtige hus.

Sigtet for spirituskørsel, Klampenborg

Klokken 03.55 blev en 45-årig mand fra Kgs. Lyngby standset, da han kom kørende ad Klampenborgvej. Her blev han sigtet for spirituskørsel og bragt til hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge mandens promille til brug for den videre behandling af sagen.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 27. juni – 03. juli 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev