Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/08/08-2022/08/16.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Overfaldet på vej fra fest, Hellerup

En 21-årig mand anmeldte mandag formiddag, at han natten til søndag mellem klokken 03.30 og 04.00 var blevet overfaldet på vej fra en fest på Bernadotteskolen. Den 21-årige stod på Svanemøllevej og ventede på en ven, da en mand kom hen til ham og efter en kort ordveksling, blev den 21-årige skubbet og slået med knytnæve. Gerningsmanden beskrives som 20 år, 190 cm høj og muskuløs med kort brunt eller mørkeblondt hår.

Musik blev skruet ned, Charlottenlund

En patrulje kørte omkring klokken 20 til Olaf Poulsens Vej efter en anmeldelse om meget høj musik til ulempe. Her blev festdeltagerne bedt om at skrue ned for musikken. Også på Skovvej måtte en patrulje klokken 21 sørge for, at der blev skruet ned for musikken ved en fest.

Person fundet i brændt bil, Kgs. Lyngby

Klokken 05.50 kom en anmeldelse om, at der var brand i en bil, som holdt på Klampenborgvej. I forbindelse med slukningsarbejdet, blev det konstateret, at der var en afdød person i bilen. De pårørende er underrettet, og der skal nu foretages brand- og retstekniske undersøgelser for at belyse sagen yderligere. Nordsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen.

Var i besiddelse af hash, Charlottenlund

En 22-årig mand fra Herlev blev klokken 21.35 truffet af en patrulje ved Kavalergården. Den 22-årige var i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

Jakke stjålet fra bil, Charlottenlund

Mellem klokken 13.00 lørdag eftermiddag og klokken 07.30 søndag morgen er der stjålet en jakke fra en bil, som holdt i Damtofte Sdr. Stræde. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til bilen, og tyveriet blev anmeldt søndag formiddag klokken 10.30.

Sigtet for narkokørsel, Gentofte

En 50-årig mand fra Fåborg blev klokken 19.10 søndag aften standset, da han kom kørende ad Brogårdsvej, mens han røg en joint. Manden blev sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad.

Sigtet for narkokørsel, Charlottenlund

Kort efter midnat blev en 21-årig mand fra Gentofte standset, da han kom kørende ad Hans Edvard Teglers Vej. En narkometertest viste, at den 21-årige havde sat sig bag rattet, selvom han var påvirket af cannabis. Han blev sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal vise den 21-åriges nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev