Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/08/19-2022/08/30.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Sigtet for narkokørsel, Hellerup

Mandag klokken 19.40 blev en 21-årig mand fra Valby standset i krydset Strandvejen/Tuborgvej, hvor han kom kørende. Her blev han sigtet for narkokørsel, da han var påvirket af euforiserende stoffer.

Mand bortvist, Hellerup

En 62-årig beruset mand uden fast adresse blev søndag klokken 14.47 bortvist fra et busstoppested, hvor han generede de ventende og forbipasserende borgere. Manden havde forinden været inde i en restaurant, hvor han havde generet de tilstedeværende og kastet med bestik.

Brand i bolig, Charlottenlund

Klokken 20.06 søndag aften kom en anmeldelse om, at der var udbrudt brand i en bolig på Slotsvej. Branden er formentlig opstået som følge af en kortslutning og det skal nu undersøges nærmere af politiets teknikere. Da branden udviklede kraftig røg, som kunne være til gene for de omkringboende, blev disse vejledt om at lukke døre og vinduer eller forlade området. Der er ingen meldinger om personskade i forbindelse med branden.

Brændstoftyve på spil, Charlottenlund

En borger kontaktede klokken 00.45 natten til fredag politiet og fortalte, at to mænd stod ved en gravko på Vilvordevej, hvor de var i færd med at stjæle brandstof. En patrulje kørte til stedet, men mændene var forsvundet, da patruljen nåede frem og var ikke at finde, da patruljen efterfølgende kørte rundt i området og ledte efter dem. Den ene mand beskrives som østeuropæisk af udseende, 40 år, 185 cm høj, lys i huden, sort kort hår, iført t-shirt og medbragte en ladcykel.

Forlygter stjålet, Hellerup

Mellem tirsdag aften klokken 21.00 og onsdag morgen klokken 08.15 er forlygterne fra en Porsche, som stod på Lemchesvej blevet stjålet. Forlygterne fra en Porsche, som stod på Rygårds Allé er også blevet stjålet. Dette tyveri er sket mellem klokken 23.50 tirsdag aften og klokken 11.30 onsdag formiddag.

Ridser i lakken, Charlottenlund

En Toyota som holdt på Korsgårdsvej har mellem mandag morgen klokken 08.30 og klokken 16.00 fået en lang ridse i lakken. Hærværket blev anmeldt klokken 16.37.

Fodgænger ramt af cyklist, Hellerup

En 14-årig ung kvinde blev søndag eftermiddag ramt af en 47-årig cyklist. Uheldet skete, da den unge kvinde var i færd med at krydse Strandvejen i et fodgængerfelt, da cyklisten, som deltog i Ironman, kom kørende. Den 14-årige kom til skade ved påkørslen og måtte efterfølgende til behandling på skadestuen.

Mistænkelig mand i have, Hellerup

En mand vakte søndag eftermiddag omkring klokken 17.15 mistanke hos en beboer på Sofievej, da han gik ind i beboerens have. Da beboeren tog kontakt til manden, forklarede han, at han var i gang med at samle flasker, hvorefter han forlod stedet. Manden beskrives som dansk af udseende, 25-30 år, 180-185 cm høj, spinkel af bygning, hvid i huden med lyst kort hår. Han talte svensk og var iført sorte joggingbukser, sort trøje og medbragte en sort rygsæk. Manden var i første omgang ikke at finde i området, da en patrulje kørte ud for at lede efter ham. Senere på aftenen fik en anden patrulje kontakt til manden, men da der ikke var noget i sagen, som tydede på en egentlig forbrydelse, fik han lov til at gå, da patruljen havde registreret hans generalier.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev