Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/08/26-2022/09/06.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Sigtet for spirituskørsel, Gentofte

Klokken 17.34 blev en 69-årig mand fra Vanløse standset i krydset Vangedevej/Aftenbakken. Her viste en alkometertest, at hans promille var væsentligt over det tilladte. Manden blev sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge den 69-åriges nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Sigtet for narkokørsel, Hellerup

Mandag klokken 19.40 blev en 21-årig mand fra Valby standset i krydset Strandvejen/Tuborgvej, hvor han kom kørende. Her blev han sigtet for narkokørsel, da han var påvirket af euforiserende stoffer.

Mand bortvist, Hellerup

En 62-årig beruset mand uden fast adresse blev søndag klokken 14.47 bortvist fra et busstoppested, hvor han generede de ventende og forbipasserende borgere. Manden havde forinden været inde i en restaurant, hvor han havde generet de tilstedeværende og kastet med bestik.

Brand i bolig, Charlottenlund

Klokken 20.06 søndag aften kom en anmeldelse om, at der var udbrudt brand i en bolig på Slotsvej. Branden er formentlig opstået som følge af en kortslutning og det skal nu undersøges nærmere af politiets teknikere. Da branden udviklede kraftig røg, som kunne være til gene for de omkringboende, blev disse vejledt om at lukke døre og vinduer eller forlade området. Der er ingen meldinger om personskade i forbindelse med branden.

Brændstoftyve på spil, Charlottenlund

En borger kontaktede klokken 00.45 natten til fredag politiet og fortalte, at to mænd stod ved en gravko på Vilvordevej, hvor de var i færd med at stjæle brandstof. En patrulje kørte til stedet, men mændene var forsvundet, da patruljen nåede frem og var ikke at finde, da patruljen efterfølgende kørte rundt i området og ledte efter dem. Den ene mand beskrives som østeuropæisk af udseende, 40 år, 185 cm høj, lys i huden, sort kort hår, iført t-shirt og medbragte en ladcykel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev