Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/09/05-2022/09/13.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Elværktøj stjålet, Hellerup

I weekenden er der fra en varebil, som stod på Margrethevej blevet stjålet diverse elværktøj. Tyven har skaffet sig adgang ved at bore billåsen ud. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 09.25

Havde hash på sig, Dyssegård

Søndag eftermiddag klokken 13.53 traf en patrulje en 46-årig mand fra Hvidovre, som sad ved Dyssegård Station. Manden viste sig at være i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

Tyve stak af, Gentofte

Det lykkedes tre indbrudstyve at stikke af fra den villa på Smakkegårdsvej, som de klokken 02.10 natten til søndag blev opdaget i. De tre, som var maskerede, løb i retning mod Smakkegårdsvej og var ikke at finde i området af den patrulje, som kort efter kom til stedet.

Forlygter stjålet, Hellerup

Mellem tirsdag klokken 23.30 og onsdag klokken 09.00 er der stjålet et sæt forlygter fra en Porsche Cayenne, som holdt på Rypevej. Tyveriet blev anmeldt klokken 09.33.

Unge blev tilrettevist, Hellerup

Fire unge mænd i alderen 14-15 år fik omkring klokken 18 en reprimande og et par gode råd om opførsel med på vejen, da en patrulje traf dem ved en DSB-bygning på Gersonsvej. En borger havde umiddelbart inden kontaktet politiet og fortalt, at de unge forsøgte at bryde ind i bygningen. Det var imidlertid ikke tilfældet, de unge var imidlertid klatret op på bygningen, da de kedede sig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev