Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/09/12-2022/09/20.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand i tagkonstruktion, Klampenborg

Tre personer måtte til tjek for røgforgiftning og en person til behandling for mindre brandskader, da der mandag eftermiddag klokken 13.06 udbrød brand i en tagkonstruktion på Galopbanen. Branden er formentlig opstået i forbindelse med, at der blev benyttet en gasbrænder til pålægning af tagpap. En 50-årig mand er blevet sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Tre biler kørt sammen, Gentofte

Der opstod en længere kø, da tre biler klokken 13.49 kørte sammen på Helsingørmotorvejen ved Gentofte Der var umiddelbart ingen personer, som kom alvorligt til skade ved uheldet.

Ramt af skraldebil, Hellerup

Torsdag klokken 10.25 blev en 80 kvinde ramt af en skraldebil på Strandvejen. Kvinden kom ikke alvorligt til skade, men blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på hospitalet.

Ridser i lakken, Charlottenlund

En bil, som stod på Strandvejen, har mellem onsdag eftermiddag klokken 17.00 og torsdag klokken 08.00 fået en ridse langs hele bilens ene side. Hærværket blev anmeldt klokken 10.38.

Brand i skur, Gentofte

Klokken 23.19 kom en anmeldelse om, at der var brand i et skur ved Bomporten. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor brandvæsenet fik ilden under kontrol og slukket. Et vidne har set to personer løbe fra stedet i retning mod Brogårdsvej og IKEA umiddelbart inden branden brød ud. De beskrives som A: Ung mand, 14-16 år, ca. 170 cm høj, udenlandsk af udseende, almindelig til spinkel af bygning, iført sort tøj. B: Ung mand, 16-16 år, ca 170 cm høj, spinkel af bygning, iført sort tøj. Ingen personer kom til skade ved banden, men der skete materiel skade på en nærliggende kontorbygning.

Læssede paller i bil, Dyssegård

Ved midnatstid anmeldte en borger, at en mand og en kvinde var i færd med at læsse euopaller ind i en hvis varevogn, som stod ved Lidl på Vangedevej. En patrulje kørte til stedet, men bilen var kørt fra adressen og var ikke at finde, da patruljen efterfølgende søgte efter den i det nærliggende område.

Bil brød i brand, Gentofte

Klokken 06.32 kom en anmeldelse om, at der var brand i en bil, som stod på Lagergårdsvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, og det viste sig, at det var begyndt at ryge fra bilen under kørslen, hvorefter føreren holdt ind til siden.

Værdikort stjålet, Hellerup

Fra Emmerys er der mellem klokken 02.15 og 02.30 natten til mandag stjålet flere kaffeværdikort. Tyven er kommet ind ved at bryde et vindue op.

Mand vakte mistanke, Charlottenlund

En mand vakte tirsdag omkring klokken 13 mistanke hos en borger, som så ham gå ind og ud af indkørslerne på Strandvejen. En patrulje kørte til stedet og traf manden, som var ude for at uddele reklame for sin virksomhed.

Elværktøj stjålet, Hellerup

I weekenden er der fra en varebil, som stod på Margrethevej blevet stjålet diverse elværktøj. Tyven har skaffet sig adgang ved at bore billåsen ud. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 09.25

Havde hash på sig, Dyssegård

Søndag eftermiddag klokken 13.53 traf en patrulje en 46-årig mand fra Hvidovre, som sad ved Dyssegård Station. Manden viste sig at være i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

Tyve stak af, Gentofte

Det lykkedes tre indbrudstyve at stikke af fra den villa på Smakkegårdsvej, som de klokken 02.10 natten til søndag blev opdaget i. De tre, som var maskerede, løb i retning mod Smakkegårdsvej og var ikke at finde i området af den patrulje, som kort efter kom til stedet.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev