Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/09/19-2022/09/27.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

14-årige taget for butikstyveri, Hillerød

To 14-årige piger fra henholdsvis København og Hellerup blev torsdag eftermiddag klokken 14.43 taget for butikstyveri i Bilka i Slotsarkaderne. Deres forældre og de sociale myndigheder underrettes om sagen.

Brand i tagkonstruktion, Klampenborg

Tre personer måtte til tjek for røgforgiftning og en person til behandling for mindre brandskader, da der mandag eftermiddag klokken 13.06 udbrød brand i en tagkonstruktion på Galopbanen. Branden er formentlig opstået i forbindelse med, at der blev benyttet en gasbrænder til pålægning af tagpap. En 50-årig mand er blevet sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Butikstyv havde hash på sig, Hellerup

En 42-årig mand uden fast adresse blev klokken 19.30 taget for butikstyveri i Meny på Strandvejen og blev i den forbindelse fundet i besiddelse af en mindre mængde hash. Manden blev sigtet for begge forhold.

Cyklist ramt af bil, Gentofte

En 18-årig kvinde fra Gentofte måtte køres på hospitalet, efter hun klokken 09.26 blev ramt af en bil, som blev ført af en 74-årig mand fra Charlottenlund. Påkørslen af kvinden skete i krydset Baunegårdsvej/Erichsensvej, hvor den 74-årige formentlig ikke overholdt sin vigepligt, da han ville svinge til venstre.

Fangede håndgranat, Gentofte

En borger fangede onsdag eftermiddag klokken 15.30 en håndgranat, da han magnetfiskede i Gentofte Sø og kontaktede derfor politiet. Desuden blev Ammunitionsrydningstjenesten kontaktet, ligesom Beredskabsstyrelsen sørgede for, at der blev udlagt sandsække forud for Ammunitionsrydningstjenestens bortsprængning af håndgranaten.

Mand med pistol var rottebekæmper, Hellerup

Flere patruljer blev søndag eftermiddag klokken 16.17 sendt til Bernstorffvej efter en anmeldelse om, at der gik en mand rundt med en pistol. Det viste sig, at der var tale om en luftpistol og, at manden var rottebekæmper.

Mand udsat for røveri, Gentofte

En mand fra blev klokken 11.06 udsat for røveri på Mesterlodden. Tre gerningsmænd flygtede efterfølgende fra stedet. Den ene beskrives som dansk af udseende, 25-30 år, alminidelig af bygning, brunt hår i hestehale, iført hættetrøje, maskering. De to øvrige gerningsmand beskrives som iført mørkt tøj og maskering. Nordsjællands Politi efterforsker fortsat sagen.

Tre biler kørt sammen, Gentofte

Der opstod en længere kø, da tre biler klokken 13.49 kørte sammen på Helsingørmotorvejen ved Gentofte Der var umiddelbart ingen personer, som kom alvorligt til skade ved uheldet.

Tyveri fra lejlighed

En kvinde lukkede 2 ukendte mænd ind i sin lejlighed i Gentofte i troen om, at det var hjemmehjælpen. Efterfølgende manglede der en halskæde, og kontanter fra pung som var i forurettedes taske.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev