Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/09/26-2022/10/04.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Hærværk mod forretning, Hellerup

Torsdag klokken 11.34 blev det anmeldt, at der var lavet graffiti på facaden og fortovet ved Avinique på Henningsens Allé.

Kørte uden kørekort og uden nummerplader, Gentofte

Tirsdag formiddag klokken 09.30 blev en 46-årig mand fra Frederiksværk standset, da han kom kørende ad Ørnegårdsvej. Manden kørte i en bil uden nummerplader og havde tillige sat sig bag rattet, selvom han ikke havde noget kørekort. Han blev sigtet for begge lovovertrædelser og bilen blev konfiskeret.

Mand med pistol var rottebekæmper, Hellerup

Flere patruljer blev søndag eftermiddag klokken 16.17 sendt til Bernstorffvej efter en anmeldelse om, at der gik en mand rundt med en pistol. Det viste sig, at der var tale om en luftpistol og, at manden var rottebekæmper.

Mistænkelig mand, Gentofte

Klokken 04.07 ringede en beboer på Svalevej til politiet og fortalte, at en mand netop havde taget i dørene til beboerens hus. En patrulje kørte til stedet, men den mistænkelige mand var hverken at finde på adressen eller i det omkringliggende boligkvarter.

Mistænkelige mænd, Dyssegård

To mænd vakte klokken 02.23 mistanke hos en borger, da de gik rundt i området omkring Dalstrøget. Borgeren kontaktede derfor politiet og en patrulje blev sendt til stedet. De to mænd, der beskrives som henholdsvis mand, ca. 185 cm høj og mand, 185-190 cm høj, iført sort dunjakke og kasket samt brune sko med hvid sål, var dog ikke at finde i området.

Ridser i lakken, Gentofte

En Skoda, som holdt på Jægervangen har mellem klokken 10.00 og 13.00 mandag været udsat for hærværk idet en indtil videre ukendt gerningsperson har lavet ridser langs hele bilens ene side.

Taget for butikstyveri, Gentofte

En 42-årig mand fra København blev klokken 13.03 taget for butikstyveri Netto på Smakkegårdsvej, hvor han havde stjålet diverse madvarer. Manden blev sigtet for tyveriet.

Tyveri fra lejlighed

En kvinde lukkede 2 ukendte mænd ind i sin lejlighed i Gentofte i troen om, at det var hjemmehjælpen. Efterfølgende manglede der en halskæde, og kontanter fra pung som var i forurettedes taske.

Viftede med kniv, Gentofte

En 41-årig mand fra Gentofte blev klokken 18.20 sigtet for trusler mos andres liv, da han viftede med en kniv og truede tre gæster på et pizzeria på Vangedevej.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev