Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/10/07-2022/10/18.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Dæk skåret op, Gentofte

Mellem lørdag midnat og søndag klokken 12.00 er dækkene på en bil, som stod på Tværbommen, blevet skåret op. Hærværket blev anmeldt søndag klokken 12.26.

Forhjul stjålet fra bil, Gentofte

Mellem onsdag aften og torsdag morgen er der stjålet et forhjul fra en bil, som stod på Middelvej. Bilen var i forbindelse med tyveriet blevet “klodset op” på en træstub. Tyveriet blev anmeldt torsdag klokken 08.09.

Forlygter stjålet, Charlottenlund

Et sæt forlygter er klokken 02.26 natten til tirsdag blevet stjålet fra en Porsche, som stod på Jægersborg Allé. Tyveriet blev anmeldt klokken 10.32.

Forsøg på bedrageri, Gentofte

Mandag aften modtog politiet en anmeldelse fra en borger på Lindegårdsvej i Gentofte Anmelderen oplyste, at hun netop havde haft en længere telefonsamtale med en, der udgav sig for at være fra Rigspolitiets it-afdeling, og som fortalte, at en herre havde optaget et lån på 70.000 i forurettedes navn. Forurettede ville ikke udlevere nogle oplysninger til vedkommende, hvorfor han sagde, at han ville sende en patrulje til hendes adressen inden for 20-30 minutter. Politiet tog straks til adressen for at være klar, hvis en person skulle dukke op, men desværre uden resultat.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

Fredag morgen var narkohunden Fister igen i aktion – denne gang på Ordrup Jagtvej. I forbindelse med efterforskningen af en sag, blev der foretaget en søgning af narkohunden i en opgang. Fister markerede på døren til en af lejlighederne, hvorfor patruljen tog kontakt. Beboeren i lejligheden blev forevist politilegitimation og gjort bekendt med årsagen til politiets henvendelse. I forbindelse med ransagningen blev der fundet en hash klump og 1,8 gram amfetamin.

Narret til at overføre penge, Hellerup

Søndag aften mellem klokken 19.30 og 00.50 ringede en mand til en 73-årig kvinde og udgav sig for at være fra politiet. Det lykkedes manden at overtale kvinden til at overføre et større kontantbeløb til ham.

Nordsjællands Politi advarer på det kraftigste mod at man overfører penge eller giver konto-, kode- cpr- eller andre former for personlige og eller private oplysninger til folk, som uopfordret tager kontakt til en og beder om dette. I sådanne situationer er det helt i orden at afbryde samtalen og lægge røret på.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 03.-10. oktober 2022

Pc stjålet fra bil, Kgs. Lyngby

Fra en bil, som stod på Klampenborgvej, er der mellem klokken 17 og 23 mandag stjålet en pc og en pung. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

Salg af narkotika, Gentofte

Natten til fredag kl. 03.23 stoppede politiet en 36-årig mand på Strandvejen på en stjålet cykel. Det viste sig, at manden var i besiddelse af en større mængde narkotika. Han blev anholdt og fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Lyngby fredag.

Tyveri fra personbil, Rudersdal

På Nordvanggårdsvej fik en bil knust venstre bagerste bagrude med ukendt genstand, hvor efter rat, navigation og speedometer var fjernet.
Samme skæbne overgik en bil på Søager i Gentofte, hvor det lille vindue på bagsædet i førersiden var ødelagt, og hele instrumentpanelet, alt elektronik, var blevet stjålet.

Værktøj stjålet fra skurvogn, Gentofte

Fra en skurvogn på Smakkegårdsvej er der mellem torsdag eftermiddag og mandag morgen klokken 06 stjålet diverse værktøj. Tyven har skaffet sig adgang ved at bryde en nøgleboks op.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev