Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/10/24-2022/11/01.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Cyklist ramt af bil, Charlottenlund

En 35-årig kvinde fra København måtte tilses på hospitalet efter hun klokken 14.50 blev ramt af en højresvingende bil ved L E Bruuns Vej/Høstvej. Bilisten, en 33-årig mand fra Hvidovre, blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Kørte frem for rødt lys, Klampenborg

En 49-årig mand kørte klokken 02.55 frem for rødt lys på Strandvejen. Da manden blev standset af en patrulje, viste det sig, at han var påvirket af både alkohol og euforiserende stoffer. Han blev derfor sigtet for spiritus- og narkokørsel, ligesom han blev sigtet for besiddelse af en mindre mængde kokain.

Kørte uden kørekort, Charlottenlund

Klokken 22.03 blev en 23-årig mand fra Helsingør standset på Jægersborg Allé. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret og for at køre i en bil, som ikke var lovmæssigt indregistreret.

Kørte uden kørekort, Gentofte

En 39-årig mand fra Holte blev klokken 22.15 standset, da han kom kørende i bil ad Smakkegårdsvej. Manden var dog tidligere blevet frakendt sit kørekort og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Lavede hærværk på motorvejsbro, Gentofte

Klokken 12.36 kom en anmeldelse om, at to unge mænd netop havde opholdt sig ved hegnet til den bro på Ørnegårdsvej, som fører over Helsingørmotorvejen. Her lavede den ene mand graffiti. Han blev beskrevet som 15-20 år, almindelig af bygning, iført beige bukser, sort hættetrøje, rygsæk og medbragte et skateboard.

Mand skabte uro, Hellerup

En 47-årig mand skabte klokken 13.15 uro blandt forbipasserende, da han sad uden for Netto ved Hellerup Station og svingede med en hammer. En patrulje kørte til stedet og tog en snak med manden om det uhensigtsmæssige i hans opførsel, hvorefter han blev bortvist fra stedet.

Mand truede med at gøre alvorlig skade på sig selv, Hellerup

Tirsdag eftermiddag omkring klokken 14.30 kom en anmeldelse om, at en mand truede med at gøre alvorlig skade på sig selv på en adresse på Ole Olsens Allé. Et større politiopbud og redningsberedskab kom til stedet, hvor det lykkedes at få kontakt til manden, som efterfølgende opgav sin trussel. Han blev senere overgivet til sundhedsmyndighederne. Af hensyn til manden og hans pårørende giver Nordsjællands Politi ikke yderligere oplysninger om sagen.

Ridser i lakken, Gentofte

En bil, som stod på Søndersøvej, har mellem onsdag eftermiddag og torsdag morgen klokken 09 været udsat for hærværk, idet der er lavet flere dybe ridser i lakken langs bilens ene side.

Skabte uro og uorden, Charlottenlund

En mand skabte omkring klokken 21 uro og uorden ved at gå rundt på Traverbanevej og råbe ad forbipasserende. En patrulje kørte til stedet for at finde manden, men han var ikke længere i området.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev