Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/10/31-2022/11/08.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Cyklist ramt af bil, Charlottenlund

En 35-årig kvinde fra København måtte tilses på hospitalet efter hun klokken 14.50 blev ramt af en højresvingende bil ved L E Bruuns Vej/Høstvej. Bilisten, en 33-årig mand fra Hvidovre, blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Indbrud i dametøjsforretning, Gentofte

Fredag kl. 00.19 fik en butik på Strandvejen i Gentofte smadret en rude. Det er endnu uvist, om der er blevet stjålet noget fra butikken.

Kørte uden kørekort, Gentofte

En 39-årig mand fra Holte blev klokken 22.15 standset, da han kom kørende i bil ad Smakkegårdsvej. Manden var dog tidligere blevet frakendt sit kørekort og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Lavede hærværk på motorvejsbro, Gentofte

Klokken 12.36 kom en anmeldelse om, at to unge mænd netop havde opholdt sig ved hegnet til den bro på Ørnegårdsvej, som fører over Helsingørmotorvejen. Her lavede den ene mand graffiti. Han blev beskrevet som 15-20 år, almindelig af bygning, iført beige bukser, sort hættetrøje, rygsæk og medbragte et skateboard.

Mand skabte uro, Hellerup

En 47-årig mand skabte klokken 13.15 uro blandt forbipasserende, da han sad uden for Netto ved Hellerup Station og svingede med en hammer. En patrulje kørte til stedet og tog en snak med manden om det uhensigtsmæssige i hans opførsel, hvorefter han blev bortvist fra stedet.

Mistænkelig mand på cykel, Gentofte

En mand vakte klokken 12.17 mistanke hos en borger, da han cyklede frem og tilbage på flere veje omkring Gentoftegade og udviste særlig interesse for husene på stedet. Manden blev beskrevet som østeuropæisk af udseende, 40-60 år, 180-190 cm høj spinkel af bygning, brun i huden med sort kort hår, iført rød jakke, hvid kasket og mørke bukser.

Spirituspåkørsel af to biler, Gentofte

En 62-årig kvinde fra Græsted påkørte søndag kl. 19.50 to biler på Ordrupvej i Gentofte Det viste sig, at kvinden var påvirket af alkohol, og der blev derfor taget en blodprøve med henblik på at få fastlagt kvindens præcise promille.

Stillads væltede ind i skorsten, Hellerup

Mandag eftermiddag omkring klokken 14 væltede et stillads ind i en skorsten på Sundvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor man fik evakueret beboerne i bygningen.

Tyveri af kaffemaskine, Gentofte

En lettere beruset 39-årig mand blev søndag kl. 16.05 stoppet i Elgiganten i Gentofte efter at have forsøgt at stjæle en kaffemaskine til 19.999 ved at fjerne produktets alarm. Manden blev sigtet for butikstyveri.

Var i besiddelse af kokain, Gentofte

En 29-årig mand fra Hvidovre blev klokken 15.35 truffet af en patrulje på Nybrovej. Her blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde kokain, hvilket han blev sigtet for.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev