Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/11/07-2022/11/15.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Voldstrusler mod cyklister, Gentofte

En 16-årig dreng og en 15-årig pige fra Strandvejen blev 19.12 passet op af en gruppe på 8 unge ved Lyngbyvej i Gentofte En af de unge truede med at skyde den 16-årige dreng, hvis han ikke afleverede sin el-cykel. Drengen gik i panik og cyklede hastigt væk fra situationen, hvorefter han tilkaldte Politiet. En patrulje ankom kort tid efter til området, men kunne ikke finde gruppen af unge.

Bil vakte mistanke, Dyssegård

Onsdag aften klokken 22.57 kontaktede en beboer på Thulevej politiet og fortalte, at den samme hvide varebil på polske nummerplader flere aftener i træk var kørt og ned ad vejen og nu var tilbage igen. En patrulje kørte ud for at undersøge sagen nærmere, men varebilen var ikke at finde, hverken på Thulevej eller i det omkringliggende område.

Blufærdighedskrænkelse i mose, Gentofte

En 42-årig kvinde fra Gentofte mødte mandag kl. 15.00 en mand i Brobæk Mose, der var i færd med at onanere. En patrulje ledte efter manden i området, men kunne ikke lokalisere ham. Manden beskrives som: Mand, 20 år, 180 cm høj, almindelig kropsbygning, lys i huden, lyst, kort hår. Han var iført en blå jakke.

Konfiskeret narkotika, Hellerup

En 19-årig mand fra Hellerup fik onsdag kl. 16.10 konfiskeret en joint efter han blev stoppet af en patrulje på Rygårdsvænget i Hellerup. Kl. 16.20 stoppede patruljen en 17-årig ung mand fra København på Esthersvej, der havde en klump hash i sin bæltetaske. Begge blev sigtet for at bryde loven om euforiserende stoffer.

Kontaktbedrageri, Gentofte

En 92-årig kvinde fra Gentofte er blevet bedraget for et større pengebeløb, efter at hun onsdag d. 9 november kl. 16.30 blev kontaktet af en person, der udgav sig for at være fra hendes bank. Personen påstod, at kvindes konto var blevet hacket, og at hun derfor skulle flytte sine penge til en sikret konto, som gerningsmanden derefter hævede.

Kørte galt og begik hærværk, Charlottenlund

En 19-årig mand fra Gentofte kørte klokken 23.02 galt i en bil på Rådhusvej, hvorefter han flygtede fra stedet. Han vendte imidlertid tilbage senere, hvor han knuste ruden til bilen for at få sin telefon. Da en patrulje tog kontakt til ham, reagerede han så aggressivt, at han blev anholdt i henhold til Politiloven. Han blev ud over hærværk også sigtet for kørsel uden førerret og for besiddelse af hash.

Lamper stjålet, Hellerup

Fra en have på Myl Erichsens Alle er der mellem klokken 22.00 og 23.45 tirsdag aften stjålet to udendørslamper. Tyveriet blev anmeldt klokken 23.48.

Mistænkelig mand på cykel, Gentofte

En mand vakte klokken 12.17 mistanke hos en borger, da han cyklede frem og tilbage på flere veje omkring Gentoftegade og udviste særlig interesse for husene på stedet. Manden blev beskrevet som østeuropæisk af udseende, 40-60 år, 180-190 cm høj spinkel af bygning, brun i huden med sort kort hår, iført rød jakke, hvid kasket og mørke bukser.

Pc stjålet fra bil, Gentofte

Mellem klokken 16.30 og 19.00 er er stjålet en pc fra en bil, som stod på Nybrovej. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

Spirituspåkørsel af to biler, Gentofte

En 62-årig kvinde fra Græsted påkørte søndag kl. 19.50 to biler på Ordrupvej i Gentofte Det viste sig, at kvinden var påvirket af alkohol, og der blev derfor taget en blodprøve med henblik på at få fastlagt kvindens præcise promille.

Stillads væltede ind i skorsten, Hellerup

Mandag eftermiddag omkring klokken 14 væltede et stillads ind i en skorsten på Sundvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor man fik evakueret beboerne i bygningen.

Stjal taske fra bil, Hellerup

Klokken 19.38 kom en anmeldelse fra en borger, som netop havde set en mand knuse en rude i en bil, som holdt på Strandvejen, og stjæle en taske fra bagagerummet. Borgeren beskrev manden som var 180 cm høj, spinkel af bygning, iført grå hættetrøje med hætten trukket op over hovedet samt sort jakke. En patrulje blev sendt til stedet, men manden var ikke at finde i området.

Stjålet gummiged, Hellerup

En gummiged blev stjålet fra Højgårds Alle i Hellerup mellem onsdag kl. 17.00 og torsdag kl. 04.00.

Tyveri af kaffemaskine, Gentofte

En lettere beruset 39-årig mand blev søndag kl. 16.05 stoppet i Elgiganten i Gentofte efter at have forsøgt at stjæle en kaffemaskine til 19.999 ved at fjerne produktets alarm. Manden blev sigtet for butikstyveri.

Tyveri af kondomer og lim, Lyngby

Et par på 17 og 20 år forsøgte onsdag kl. 18.22 at stjæle kondomer og neglelim fra Føtex i Lyngby Storcenter. Parret, der er fra Lyngby og Charlottenlund, blev stoppet af en butiksdetektiv, der tilbageholdte dem til en patrulje ankom. Begge blev sigtet for butikstyveri.

Tyveri af poncho, Hellerup

En ukendt gerningsmand stjal tirsdag kl. 14.26 en poncho fra butikken Nava på Strandvejen i Hellerup. Tyven beskrives som en mand på 30-40 år, 195 cm høj, spinkel af bygning og med lys hud. Personen har kort hår og bar slidt neglelak, halstørklæde, strikket sweater og en hættetrøje. Tyven efterlod i sin flugt en ladcykel på gerningsstedet.

Var i besiddelse af hash, Hellerup

En 22-årig mand fra Hellerup blev klokken 20.40 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Manden blev truffet ved Bernadotteskolen af en patrulje.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev