Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/11/14-2022/11/22.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Voldstrusler mod cyklister, Gentofte

En 16-årig dreng og en 15-årig pige fra Strandvejen blev 19.12 passet op af en gruppe på 8 unge ved Lyngbyvej i Gentofte En af de unge truede med at skyde den 16-årige dreng, hvis han ikke afleverede sin el-cykel. Drengen gik i panik og cyklede hastigt væk fra situationen, hvorefter han tilkaldte Politiet. En patrulje ankom kort tid efter til området, men kunne ikke finde gruppen af unge.

Blev formanet om opførsel, Klampenborg

En 39-årig mand uden fast adresse blev klokken 05.38 formanet om at opføre sig ordentligt, efter en patrulje var blevet sendt til Klampenborg Station, hvor manden havde skabt uro og uorden og generet de øvrige passagerer.

Blufærdighedskrænkelse i mose, Gentofte

En 42-årig kvinde fra Gentofte mødte mandag kl. 15.00 en mand i Brobæk Mose, der var i færd med at onanere. En patrulje ledte efter manden i området, men kunne ikke lokalisere ham. Manden beskrives som: Mand, 20 år, 180 cm høj, almindelig kropsbygning, lys i huden, lyst, kort hår. Han var iført en blå jakke.

Brand i etageejendom, Hellerup

Tirsdag middag kl. 12.40 blev der meldt en brand ind på Blidahpark i Hellerup. En 86-årig kvinde blev reddet ud af lejligheden, og blev kørt til hospitalet for at få behandlet sine skader.

Konfiskeret hash og joint, Hellerup

En 22-årig mand fra Hellerup blev torsdag kl. 20.18 stoppet ved Hellerupvej i Hellerup, hvor en patrulje fandt hash og en joint på ham. Manden blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer.

Mistænkelig mand i hus, Hellerup

En 41 årig kvinde fra Hellerup vågnede søndag aften kl. 23.34 ved, at en ukendt mand stod i vedkommendes hus på Henningsens Alle i Hellerup. Den ukendte mand undskyldte, og forlod herefter huset. Den ukendte mand beskrives som: Mand, 30—35 år gammel, 180 cm høj, ca. 70. kg og som havende kort, blond hår. Han var iført en mørkeblå jakke. En patrulje rykkede ud til stedet, men kunne ikke lokalisere manden.

Tyveri fra firmabil, Gentofte

Ukendte gerningsmænd klippede onsdag mellem kl. 02.12 og 08.00 hul i skydedørene på en varebil Snogegårdsvej i Gentofte Tyvene stjal et større antal værktøjer fra køretøjet.

Var i besiddelse af hash, Hellerup

En 22-årig mand fra Hellerup blev klokken 20.40 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Manden blev truffet ved Bernadotteskolen af en patrulje.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev