Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/11/21-2022/11/29.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Blottede sig for mindreårige, Gentofte

En ukendt mand blottede sig torsdag kl. 20.09 for to mindreårige på Snerlevej i Gentofte Gerningsmanden havde vendt sig mod de mindreårige mens han rørte sin kønsdele, hvorefter de to løb deres vej. Gerningsmanden beskrives som: Mand, 50-60 år, almindelig kropsbygning og med hvid hud. Manden var krumrygget og iført hue, mørk jakke, denimbukser og bar en rygsæk.

Forlygter stjålet, Hellerup

En Porsche, som stod på På Højden, har mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 08.30 fået stjålet forlygterne.

Forvoldt fare for liv eller førlighed, Gentofte

Kl. 10 mandag morgen fik politiet en anmeldelse fra en billist, der kørte sydgående ad Helsingørmotorvejen. Han oplyste, at tre drenge stod på motorvejsbroen ved Tuborgvej over Helsingørmotorvejen. Denne ene dreng kastede en sten ned på motorvejen og ramte anmelders forrude med et stenslag til følge.

Høj musik til gene, Gentofte

En patrulje rykkede mandag morgen kl. 00.56 ud til en fest på Gentoftegade, der ikke ønskede at skrue ned for musikken trods klager fra naboer. Patruljen lukkede festen og genetablerede ro på adressen.

Kørsel i påvirket tilstand, Gentofte

Mandag morgen kl. 04.34 blev en 39-årig mand fra Charlottenlund anholdt for at føre et køretøj på Ordrupvej mens han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev bragt til hospitalet så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

På Motorring 3 mod vest stoppede en patrulje kl 19.46 en bil, man vurderede kørte over det tilladte. Billisten virkede meget nervøs og talte usammenhængende, hvorfor han blev sigtet for lov om euforiserende stoffer og visiteret, hvor det viste sig, at han var besiddelse af en mindre mængde gram kokain til eget forbrug.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

På Vangede Bibliotek på Vangede Bygade fik en patrulje kontakt med tre unge tirsdag aften ved 20.15- tiden. En af de tre – en 16-årig – var i besiddelse af en lille mængde hash. Han blev sigtet for lov om euforiserende stoffer og erkendte. Værge og den Social Døgnvagt ved Gentofte kommune underrettet telefonisk.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Hellerup

Ved 20.50 tiden tirsdag aften traf en patrulje en 20-årig kvinde på Gersonsvej, hvor hun sad sammen med en veninde og var i færd med at rulle en joint. Sigtede fik forevist politilegitimation og blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og gjort bekendt med sine rettigheder.

Mistænkelig mand i hus, Hellerup

En 41 årig kvinde fra Hellerup vågnede søndag aften kl. 23.34 ved, at en ukendt mand stod i vedkommendes hus på Henningsens Alle i Hellerup. Den ukendte mand undskyldte, og forlod herefter huset. Den ukendte mand beskrives som: Mand, 30—35 år gammel, 180 cm høj, ca. 70. kg og som havende kort, blond hår. Han var iført en mørkeblå jakke. En patrulje rykkede ud til stedet, men kunne ikke lokalisere manden.

Stjal barberskrabere og sodavand, Hellerup

En 41-årig udenlandsk mand blev klokken 14.19 taget for butikstyveri i Netto på Lyngbyvej, hvor han havde stjålet barberskrabere og sodavand. Manden blev sigtet for tyveriet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev