Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/12/12-2022/12/20.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Blev bedt om at skrue ned, Charlottenlund

En patrulje måtte omkring midnat køre ud og bede værten ved en fest på Schioldannsvej om at skrue ned for musikken, så de omkringboende kunne få deres nattesøvn.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 40-årig kvinde stjal i går kl. 19.53 kosmetikprodukter i Magasin i Kgs. Lyngby. En patrulje var fremme umiddelbart efter, og da det ikke var muligt at fastslå kvindens identitet blev hun anholdt og kørt til Gentofte Politistation.

Mindre harmonikasammenstød, Kgs. Lyngby

Fire biler var tirsdag kl. 13.56 involveret i et harmonikasammenstød på Klampenborgvej i Kgs. Lyngby. Bilerne blokerede begge vejbaner frem til kl. 14.36, hvor den første bane blev lukket op.

Overfaldet af nabo, Klampenborg

En 48-årig mand fra Klampenborg blev mandag kl. 12.43 overfaldet i dyrehaven af sin nabo, som han tidligere på dagen havde haft en kontrovers med. Naboen hoppede op på ryggen af forurettede og slog ham i baghovedet, men trak sig fra stedet da en ukendt person blandede sig i overfaldet.

Sigtet for trusler mod betjent, Klampenborg

I forbindelse med en politiforretning ved Dyrehaven fremsatte en 54-årig mand trusler mod en polititjenestemand. Manden blev sigtet for forholdet.

Tyveri af gravemaskine, Charlottenlund

Søndag kl. 06.00 har en ukendt gerningsmand stjålet en udlejet gravemaskine fra Bregnegårdsvej i Charlottenlund.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev