Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/12/23-2023/01/03.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Bedrageri, Lyngby

Torsdag henvendte en borger sig i ekspeditionen på politistationen i Gentofte, hvor hun gerne ville anmelde et bedrageri. Anmelder fortalte, at hun var blevet ringet op af en mand, som udgav sig for at arbejde for Nordea, og sagde, at der havde været underlige overførsler fra anmelders konto. Han spurgte, om hun ikke ville have pengene tilbage, hvorefter hun igennem mitlD skulle godkende overførslerne.

Konfiskeret joint, Gentofte

En 17-årig mand fra Kgs. Lyngby blev onsdag kl. 01.19 sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer, da han blev fundet i besiddelse af en joint på Adolphsvej i Gentofte

Kørte uden førerret, Charlottenlund

En 23-årig kvinde fra København blev onsdag kl. 01.21 stoppet på Kystvejen i Charlottenlund. Kvinden viste sig ikke at have førerret, hvorfor hun blev sigtet for dette.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept

På Helsingør motorvejen ved Klampenborgvej stoppede politiet rutinemæssigt en bil kl. 00.01 natten til tirsdag. Det viste sig, at den 18-årig fører af bilen var påvirket, og var i besiddelse af en mindre klump hash. Samtidig blev en 18-årig medpassager i bilen sigtet for lov om euforiserende stoffer ved salg, da han kort efter standsning smed en stofpose indeholdende en stor mængde hash ud af passagerdøren. Hashen var fordelt i syv hele indpakninger.

Spirituskørsel

En 40-årig mand fra Charlottenlund blev søndag kl. 20.37 taget for spirituskørsel på Skovvej i Gentofte Manden blev kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve så den præcise promille kan fastlægges.

Uro og uorden i øvrigt, Gentofte

Kl. 19.45 onsdag fik politiet en anmeldelse om, at nogle personer affyrede fyrværkeri af fra Sauntesvej.

Uro og uorden i øvrigt, Gentofte

På Grønnevænge ved Ordrup skole rendte 5-6 unge drenge rundt ved 14.54-tiden og fyrrede fyrværkeri af. De havde bl.a. smidt et kanonslag ind ved legepladsen, så et legehus var gået i stykker. Drengene var løbet fra stedet, da anmelder råbte dem an. Han kontaktede efterfølgende politiet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev