Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2023/01/02-2023/01/10.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Gentofte

Færdselsuheld på motorring 3 i nordgåede retning kl. 10.03. Personbil kører i 1. vognbane, idet en ukendt lastbil trækker ind foran, og personbilen bremser op, hvorefter personbilen bliver påkørt bagfra af en lastbil. Personbilen kan ikke køre videre og blev transporteret væk. Ingen melding om personskade.

Færdselsuheld, Gentofte

Kl. 00.52 stoppede politiet en bil på Nybrovej, som var kørt ind i et skilt. Billisten var påvirket af alkohol og blev kørt på hospitalet for at få taget en blodprøve.

Førte køretøj i frakendelsestid, Kgs. Lyngby

En 37-årig mand fra Kgs. Lyngby blev søndag kl. 21.50 sigtet for at føre et køretøj på Klampenborgvej i sin frakendelsestid.

Groft hærværk på S-tog, Klampenborg

Ukendt antal gerningsmænd lavede kl. 20.14 graffiti med spraymaling på et holdende S-tog i Klampenborg. Det lykkedes politiet at få fat i én af gerningsmændene; en 30-årig mand som nu er sigtet i sagen.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept

På Helsingør motorvejen ved Klampenborgvej stoppede politiet rutinemæssigt en bil kl. 00.01 natten til tirsdag. Det viste sig, at den 18-årig fører af bilen var påvirket, og var i besiddelse af en mindre klump hash. Samtidig blev en 18-årig medpassager i bilen sigtet for lov om euforiserende stoffer ved salg, da han kort efter standsning smed en stofpose indeholdende en stor mængde hash ud af passagerdøren. Hashen var fordelt i syv hele indpakninger.

Musik til ulempe, Gentofte

En beboer på Stolpehøj hørte så høj musik, at politiet klokken 01.37 blev kontaktet af en beboer i området. En patrulje kørte ud til adressen, hvorfra der blev spillet musik og sørgede for, at der blev skruet ned.

Sigtet for butikstyveri, Gentofte

En 49-årig mand fra Gentofte blev natten til tirsdag sigtet for butikstyveri. Manden indfandt sig klokken 02.12 hos Circle K på Jægersborg Allé, hvor han åbnede en pose flæskesvær og drak en sodavand uden at betale. Han havde endvidere gemt en øl i lommen, da han forsøgte at forlade forretningen uden at betale for varerne

Snacktyveri, Charlottenlund

En 17-årig mand Albertslund blev søndag kl. 18.56 sigtet for butikstyveri efter at han forlod Coop 365 på Jægersborg Alle med drikkeyoghurt, is og chokoladebarer. Manden blev sigtet for butikstyveri.

Trafikuheld, Hellerup

To biler ramte onsdag kl. 07.41 hinanden på Niels Andersens Vej i Hellerup. En enkelt person blev kørt på hospitalet med mindre skader. Vejen var helt farbar igen kl. 09.07.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev