Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2023/01/17-2023/01/25.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Butikstyveri, Gentofte

Kl. 16.56 blev der anmeldt butikstyveri af smykker fra guldsmedebutikken Rosgaard Collection på Gentoftegade i Gentofte

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En dreng og en pige på 15 år fra henholdsvis Gentofte og Charlottenlund blev kl. 17.20 sigtet for at have stjålet kosmetik for et større beløb i Magasins kosmetikafdeling på Lyngby Hovedgade.

Forsøg på kontaktbedrageri, Charlottenlund

En 76-årig kvinde fra Charlottenlund blev kl. 17.37 ringet op af Jens Hansen fra “jeres bank”, der ønskede at får oplyst pinkoder til betalingskort. De havde tilfældigvis en mand i nærheden, der ville afhente kortene. Da kvinden sagde nej til at udlevere kortene var manden gået fra stedet igen.

Førte køretøj uden førerret, Hellerup

En 24-årig mand med ukendt adresse blev søndag kl. 23.30 stoppet på Sankt Lukas Vej i Hellerup. Her viste det sig, at han var frakendt førerretten.

Indbrud i container, Gentofte

Mellem fredag d. 20 kl. 13.00 og mandag d. 23 kl. 06.30 har der været indbrud i en container på en byggeplads på Niels Steensens Vej i Gentofte De ukendte gerningsmænd har stjålet lamper og kobber fra containeren.

Konfiskeret joint, Birkerød

En patrulje mødte mandag kl. 20.30 to unge mænd på 16 og 17 år fra henholdsvis Birkerød og Hellerup, der var i færd med at ryge joints på Stationsvej. De unge mænd blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer. Deres værger er blevet underrettet.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

Kl. 19.50 blev en 35-årig mand stoppet af politiet på Vangedevej. Han blev fundet i besiddelse af 10 pølsemandsposer indeholdende kokain.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

Kl. 23.20 observerede politiet tre unge mennesker ved Dan Tureils plads. Ved henvendelse til gruppen lugtede der kraftig af hash, ligesom der sås flere jointskodder ved deres fødder. Alle 3 fik forevist politilegitimation, ligesom de blev gjort bekendt med, at de var sigtet for lov om euforiserende stoffer. Under visitationen af en af de sigtede blev han fundet i besiddelse af en mindre klump hash. Sigtede underskrev en udenretslig konfiskationserklæring, som han fik forklaret betydningen af.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

Ved biblioteket på Vangede Bygade blev en 20-årig mand kl. 22.20 standset af politiet. Han blev fundet i besiddelse af 5 pølsemandsposer indeholdende hash samt en schweizerkniv.

Røveri i forretning, Hellerup

Kl. 11.48 blev der anmeldt røveri i Matas på Tuborg Havnevej i Hellerup. Gerningsmanden skubbede til en gravid butiksansat, da hun rettede henvendelse til ham. Gerningsmanden skønnes at være sluppet afsted med varer for mere end 15.000 kr.

Tabte måltidskasser, Gentofte

Kl. 04.40 fik politiet et opkald fra en borger, der oplyste, at han lige havde set en lastbil tabe en masse kasser på Nybrovej lige ved afkørslen fra motorring 3 nordgående. Kasserne var måltidskasser og lå ud over hele kørebanen.

Værktøj stjålet fra varebil, Gentofte

Mellem lørdag eftermiddag og mandag formiddag er der stjålet diverse værktøj fra en varebil, som stod på Motorring 3 ved afkørslen til Mariebjerg Kapel. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 11.18, og tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev