Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2023/12/29-2024/01/09.

Computere stjålet fra hospital, Hellerup

Henover weekenden er der stjålet flere bærbære computere fra Gentofte Hospital. Det rum, hvor computerne stod, har været uaflåst.

Kørte uden kørekort, Gentofte

Kort før middagstid mandag blev en 21-årig mand fra Greve standset, da han kom kørende ad Lagergårdsvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han tidligere var frakendt førerretten. Endvidere blev bilens ejer sigtet for at have overladt bilen til en person uden at sikre sig, at vedkommende havde ret til at føre den.

Musik til ulempe, Klampenborg

Anmeldelse kl. 22.08 om støj fra en ungdomsfest på Fabritius Allé. Beredskabspatrulje til stedet, som fik dæmpet festen, og taget en snak med personen der holdt festen.

Overholdt ikke sin vigepligt, Gentofte

En 43-årig kvindelig bilist fra Gentofte blev kl. 19.42 sigtet for ikke at overholde sin vigeligt. Kvinden kørte i krydset ad Vangede Bygade/ Snogegårdsvej, hvor hun uden at overholde sin vigepligt, foretog venstresving og påkørte en kvindelig 60-årig fodgænger, der gik over fodgængerovergangen ved Snogegårdsvej. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Påkørte knallert, Hellerup

En 76-åriug mand fra Rødovre påkørte mandag formiddag en 44-årig mand fra Charlottenlund. Uheldet skete, da den 76-årige ville lave en U-vending på Hellerupvej og i den forbindelse påkørte den 44-årige, som kom kørende på knallert. Den 44-årige måtte efterfølgende til tjek på hospitalet og den 76-årige blev sigtet for overtrædelse af Færdselsloven.

Demonstranter spærrede motorvejsafkørsel, Gentofte

Anmeldelse kl. 08.16 om en uanmeldt demonstration mod motorvejsbyggeri på motorvejsafkorsel Nybrovej. Beredskabspatrulje til stedet. Fem personer med bannere spærrede afkørslen, og nægtede at efterkomme påbud om at fjerne sig fra kørebanen. Beredskabspatrulje til stedet. Alle blev bedt om at fjerne sig, og da påbuddet ikke blev efterkommet, blev alle efterfølgende sigtet.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev