Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2024/01/08-2024/01/16.

Kørte uden kørekort, Gentofte

Kort før middagstid mandag blev en 21-årig mand fra Greve standset, da han kom kørende ad Lagergårdsvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han tidligere var frakendt førerretten. Endvidere blev bilens ejer sigtet for at have overladt bilen til en person uden at sikre sig, at vedkommende havde ret til at føre den.

Påkørte knallert, Hellerup

En 76-åriug mand fra Rødovre påkørte mandag formiddag en 44-årig mand fra Charlottenlund. Uheldet skete, da den 76-årige ville lave en U-vending på Hellerupvej og i den forbindelse påkørte den 44-årige, som kom kørende på knallert. Den 44-årige måtte efterfølgende til tjek på hospitalet og den 76-årige blev sigtet for overtrædelse af Færdselsloven.

Bil skred ud i slud, Gentofte

Anmeldelse kl. 11.25 om, at en 63-årig mandlig bilist fra Søborg havde mistet herredømmet over sin bil og påkørt et vejskilt, kørte over slud på vejen, da han skiftede vognbane på Helsingørmotorvejen. Beredskabspatrulje og ambulance til stede. Ingen melding om personskade.

Brand på altan, Gentofte

Anmeldelse kl. 13.26 om at der var brand på en altan i en lejlighed på Dahlensstræde. Beredskabspatrulje og Brand til stedet.

En 85-årig kvinde blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af beredskabsloven ved at have undladt at udvise tilbørlig forsigtighed med ild, idet den 85-årige havde smidt et cigaretskod med glød på en hynde på altanen til lejligheden. Branden spredte sig ikke yderligere fra lejlighedens altan. Ingen melding om personskade.

Tyveri fra bil, Gentofte

Anmeldelse kl. 21.13 om at der var blevet stjålet en taske fra et bagagerum fra en personbil, som havde holdt på IKEAs parkeringsplads på Nybrovej. Ingen opbrudsmærker. Efterfølgende gav air-tag i taske signal for at befinde sig på rasteplads ved Esrum Kloster, hvor taske og computer blev fundet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev