Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2024/01/22-2024/01/30.

Borgere hjalp politiet med at fange røver, Hellerup

Flere snarrådige borgere reagerede lynhurtigt, da en 23-årig mand fra Hellerup klokken 10.11 stjal en taske fra en 92-årig kvinde, som netop havde hævet penge i en kontantautomat. Røveriet skete på Bernstorffsvej, hvor manden skubbede til kvinden og stjal hendes taske. Flere borgere løb efter den 23-årige, hvorved der opstod noget tumult og manden i første omgang undslap. Et vidne kom i den forbindelse til skade med hånden, da han forsøgte at fratage gerningsmanden den kniv, som gerningsmanden havde på sig.

Et andet vidne så herefter manden løbe mod Kildegårdshallen og fulgte efter ham, samtidig med, at han alarmerede politiet og fortalte, hvor gerningsmanden var. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor den 23-årige blev anholdt og sigtet for røveri.

Der skal lyde en stor ros og tak til de borgere, som var med til at sørge for at den 23-årige blev anholdt. Der er ingen tvivl om, at deres snarrådighed gjorde en stor forskel.

Sagen skal nu efterforskes videre og Nordsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger at give.

Forlygter forsvundet, Hellerup

Et par forlygter er lørdag mellem klokken 10.00 og 14.30 blevet stjålet fra en Porsche, som stod på Tranegårdsvej. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 08.04.

Kørte uden kørekort, Gentofte

Mandag eftermiddag klokken 13.37 blev en 22-årig mand fra Helsingør standset, da han kom kørende ad Motorring 3. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da hans kørekort tidligere var blevet administrativt inddraget.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

En 37-årig mand blev natten til torsdag klokken 01.30 standset og visiteret på Ordrupvej. Han blev fundet i besiddelse af 3 ecstacypiller og en lille mængde amfetamin.

Narkokørsel, Hillerød

En 2o-årig mandlig bilist fra Gentofte blev kl. 22.30 sigtet for narkokørsel på Overdrevsvejen. Manden blev bragt til nærmeste hospital for blodprøveudtagning.

Overholdt ikke sin vigepligt, Hellerup

En 30-årig mandlig bilist fra København kørte kl. 21.35 ad Strandvejen mod nord. Da han svingede til højre, overså en 30-årig mandlig cyklist fra Charlottenlund, der kom cyklende, hvorfor der skete et færdselsuheld. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade. Bilisten blev efterfølgende sigtet for vigepligtsforseelse.

Personfarlig, undersøgelse, Gentofte

Onsdag morgen fik politiet en anmeldelse fra en skole på Krøyersvej. Anmelder oplyste, at det nu var anden gang inden for to dage, at elever var blevet antastet af en mand kørende i en sort bil ude foran skolen. Den pågældende morgen var en 10-årig dreng blevet spurgt af manden, om drengen ville have slik og have et lift i skole. Drengen havde afvist manden og løbet i skole.

Spirituskørsel, Charlottenlund

En 56-årig mandlig bilist fra Alsgårde blev kl. 01.18 sigtet for spirituskørsel på Jægersborg Allé. Manden blev bragt til nærmeste hospital for blodprøveudtagning.

Tyveri fra lastbil/varebil, Gentofte

Også i Gentofte har der været indbrud i en varebil. Bilen holdt på H.A. Clausens Vej, og natten mellem tirsdag og onsdag havde en tyv stukket en spids genstand i sidedør.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev