Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2024/01/29-2024/02/06.

Borgere hjalp politiet med at fange røver, Hellerup

Flere snarrådige borgere reagerede lynhurtigt, da en 23-årig mand fra Hellerup klokken 10.11 stjal en taske fra en 92-årig kvinde, som netop havde hævet penge i en kontantautomat. Røveriet skete på Bernstorffsvej, hvor manden skubbede til kvinden og stjal hendes taske. Flere borgere løb efter den 23-årige, hvorved der opstod noget tumult og manden i første omgang undslap. Et vidne kom i den forbindelse til skade med hånden, da han forsøgte at fratage gerningsmanden den kniv, som gerningsmanden havde på sig.

Et andet vidne så herefter manden løbe mod Kildegårdshallen og fulgte efter ham, samtidig med, at han alarmerede politiet og fortalte, hvor gerningsmanden var. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor den 23-årige blev anholdt og sigtet for røveri.

Der skal lyde en stor ros og tak til de borgere, som var med til at sørge for at den 23-årige blev anholdt. Der er ingen tvivl om, at deres snarrådighed gjorde en stor forskel.

Sagen skal nu efterforskes videre og Nordsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger at give.

Forlygter forsvundet, Hellerup

Et par forlygter er lørdag mellem klokken 10.00 og 14.30 blevet stjålet fra en Porsche, som stod på Tranegårdsvej. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 08.04.

Færdselsuheld, Gentofte

En 49-årig bilist fra Kgs. Lyngby holdt kl. 19.17 parkeret på Jægersborg Allé, hvor han åbnede førerdøren foran en 29-årig kvindelig cyklist, som kørte ind i bildøren og væltede. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Kørte uden kørekort, Gentofte

Mandag eftermiddag klokken 13.37 blev en 22-årig mand fra Helsingør standset, da han kom kørende ad Motorring 3. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da hans kørekort tidligere var blevet administrativt inddraget.

Kørte uden kørekort, Helsingør

Klokken 17.22 stoppede politiet en bil på Hornbækvej syd for Bistrup. Det viste sig, at føreren af bilen, en 85-årig mand fra Dyssegård, havde sat sig bag rattet på trods af, at hans førerret var inddraget.

Overholdt ikke sin vigepligt, Hellerup

En 30-årig mandlig bilist fra København kørte kl. 21.35 ad Strandvejen mod nord. Da han svingede til højre, overså en 30-årig mandlig cyklist fra Charlottenlund, der kom cyklende, hvorfor der skete et færdselsuheld. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade. Bilisten blev efterfølgende sigtet for vigepligtsforseelse.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev