Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2024/02/12-2024/02/20.

Cigaretter stjålet, Gentofte

Fra en lastbil, som stod på Vangede Bygade, er der mellem klokken 06.30 og 07.00 mandag morgen stjålet godt 60 kartoner cigaretter. Tyven så sit snit til at stjæle cigaretterne, mens der blev leveret varer til et supermarked på adressen.

Havde hash på sig, Gentofte

Mandag eftermiddag klokken 17.35 blev en 25-årig mand fra Gentofte sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Manden blev truffet på Anemonevej, hvor det viste sig, at han var i besiddelse af en moderat mængde hash til eget forbrug.

Narkokørsel og manglende førerret, Charlottenlund

En 31-årig mandlig bilist fra Hvidovre blev kl. 21.25 sigtet på Ordrupvej for narkokørsel og for at køre bil, selvom han ikke havde generhvervet sin førerret. Desuden blev han sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Manden blev efterfølgende bragt til nærmeste hospital for blodprøveudtagning.

Overholdt ikke vigepligt, Hellerup

En 65-årig mandlig bilist fra Hellerup kørte i et T-kryds ud fra ubetinget vigepligt, hvorved der skete sammenstød med en 57-årig kvindelig cyklist fra København, som efterfølgende blev kørt til kontrol på Bispebjerg Hospital. Beredskabspatrulje og ambulance til stedet. Cyklisten blev sendt til tjek på nærmeste hospital, og bilistem blev efterfølgende sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev