Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2024/02/19-2024/02/27.

Butikstyveri, Hillerød

I en butik i Slotsarkaderne blev en 67-årig kvinde fra Hillerød taget for butikstyveri klokken 18.08 mandag. Hun samlede diverse varer til en samlet værdi på ca. 300 kr., som hun lagde i en medbragt taske, hvorefter hun gik til kassen, hvor hun betalte for 2 par sko for derefter at forlade supermarkedet.

Sommerhus brændte ned, Jægerspris

Et sommer hus på Elmetoften brændte mandag aften ned. Branden blev anmeldt klokken 19.19 og politi og brandvæsen kørte straks til stedet. Ingen personer kom til skade ved branden, hvis årsag endnu er ukendt.

Havde narko på sig, Kgs. Lyngby

En 18-årig mand fra Kgs. Lyngby blev mandag aften klokken 20.18 truffet af en patrulje på Jernbanepladsen. Her viste det sig, at han var i besiddelse af en kniv samt en moderat mængde hash og MDMA. Den 18-årige blev sigtet for alle forhold.

Kørte uden kørekort, Hørsholm

Klokken 20.20 mandag aften blev en 23-årig mand uden fast adresse standset, da han kom kørende i bil ad Axel Heides Vej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde erhvervet noget kørekort.

Sigtet for salg af euforiserende stoffer, Kgs. Lyngby

En 19-årig mand fra Hellerup blev klokken 20.29 sigtet for salg af euforiserende stoffer. Manden blev truffet på Lyngby Station af en patrulje, og det viste sig, at han var i besiddelse af en større mængde morfinpiller samt andre stærke smertestillende piller. Desuden var han i besiddelse af et større kontaktbeløb, som menes at stamme fra salg af piller.

Havde stor mængde hash på sig, Birkerød

En 35-årig mand fra Hillerød blev klokken 21.24 truffet med en stor mængde hash på sig af en patrulje på Stationsvej. Manden blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

Fik basisk væske i øjet, Gentofte

En 39-årig mand fra København fik klokken 13.05 noget basisk væske i øjet. Uheldet skete på en virksomhed på Hagedornsvej, og den 39-årige blev kørt til behandling på hospitalet. Endvidere blev Arbejdstilsynet orienteret om sagen.

Forsøg på bedrageri, Gentofte

En 83-årig kvinde på Søndersøvej blev torsdag mellem 13-14 udsat for forsøg på bedrageri. En dansktalende mand ringede op til kvinden og udgav sig for at ringe fra hendes bank. Manden sagde, at den 83-årige havde doneret 8000 kr. og derfor skulle have nyt kort. Kvinden blev instrueret til, at gå ud foran sin bolig, og derefter udlevere betalingskort og kode til en mand, der ville hente betalingskortet. En mand mødte herefter op foran adressen, men fik ikke udleveret betalingskortet, idet kvinden var ledsaget af en anden person. Han forlod stedet i hast.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept, Gentofte

Klokken 11.44 stoppede politiet en 46-årig mand i en bil på Strandvejen 666. Han blev narkotestet, og testen viste, at han var narkopåvirket af cannabis og kokain. Han blev anholdt og kørt til hospitalet for at få taget en blodprøve.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev