Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 290316-060416.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-gentofte.dk

Arbejdsulykke, Klampenborg.
Tidspunkt: 04/04-2016

Kl. 0930 anmeldtes en arbejdsulykke på en byggeplads på Christiansholmsvej, hvor en 59 årig mand fra Frederiksberg, under arbejdet havde fået en jerndrager i ansigtet. Han blev kørt til sygehuset for behandling. Arbejdstilsynet underrettet.

Røveri, Charlottenlund.
Tidspunkt: 04/04-2016

Kl. 1956 anmeldtes fra en restaurant på Strandvejen, at nogle personer var kommet ind på stedet, hvor en havde stjålet en jakke, medens en anden havde opholdt personalet ved at købe en is.

Da iskøberen blev konfronteret med forholdet af den forurettede person, opstod der tumult, hvorunder der blev uddelt skub og slag. Medens dette stod på forsvandt gerningsmanden fra stedet med jakken.

Sagen efterforskes.

Uro og uorden, Hellerup.
Tidspunkt: 03/04-2016

Kl. 2239 observerede en patrulje, der stod og bevogtede på Henningsens Alle, at der opstod klammeri/skænderi mellem et ægtepar, der var ude og lufte hund og en mandsperson, hvorunder mandspersonen blev meget aggressiv og opfarende.

Patrulje greb ind og anholdt og sigtede ham for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den anholdte er en 40 årig mand fra byen.

Indbrud i villa, C.L. Ibsensvej i Gentofte
Tidspunkt: 28/03-2016

Anmeldt kl 1342. 2 gerningsmænd indfandt sig ved villaen og brød et kældervindue og stjal ur og smykker. Som følge af alarm blev 2 17-årige marokkanere anholdt på fersk gerning i villaen..


Tilmeld dig vores nyhedsbrev