Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 180416-270416.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-gentofte.dk

Røveri, Dyssegård.
Tidspunkt: 26/04-2016

Kl. 2057 anmeldtes fra et supermarked på Søborg Hovedgade, at der netop havde været en ung mand A inde i forretningen, hvor han havde truet personalet med en køkkenkniv og havde fået udleveret kontanter. Efter røveriet flygtede han ud af forretningen og forsvandt i ukendt retning.

Gerningsmanden beskrives som:

A: dreng, udlænding, 15-16 år, spinkel, iført sort jakke med blå ærmer, hvide sidestykker samt et hvidt “P” på maven, grå joggingbukser, sorte sko. Talte gebrokkent dansk. Medbragte en køkkenkniv med ca. 15 cm langt blad.

Bortgåede og genfundne ved borgeres hjælp, Charlottenlund og Helsingør.
Tidspunkt: 25/04-2016

Kl. 1708 anmeldtes fra et plejehjem på Schoildannsvej, at en 79 årig dement mand havde forladt stedet og var ude af stand til at tage vare på sig selv. SMS – “Tryk Politi” blev udsendt til borgere i en radius af 10 km, ligesom efterlysningen kom på Facebook. I løbet af kort tid indgik der henvendelser fra tre borgere, der var blevet opmærksomme på efterlysningen og havde set den bortgåede, der herefter blev afhentet og kørt tilbage i god behold.

Kl. 1853 anmeldtes fra et plejehjem på Sundtoldvej, at en 71 årig dement kvinde var gået fra stedet.

SMS – “Tryk Politi” blev udsendt til borgere i en radius af 5 km, ligesom efterlysningen kom på Facebook. Efter kort tid rettede en borger henvendelse, idet hun var blevet bekendt med efterlysningen via SMS og havde set den savnede i den vestlige del af byen. Yderligere henvendelse fra borger, der havde samlet savnede op på Gefionsvej og nu kørte hende tilbage til plejehjemmet.

Stor tak til politikredsens borgere og deres store hjælp.

Røveri, Hellerup.
Tidspunkt: 25/04-2016

Kl. 2327 anmeldte en 64 årig kvinde, at hun sammen med en 41 årig kollega, begge fra den kommunale hjemmepleje, var på Strandvejen ved Gardes Alle, da de blev passet op af fire drenge/unge mænd, der truede dem med pistoler til at udlevere punge og telefoner.

De fire unge forsvandt herefter fra stedet.

De beskrives som:

A, B, C og D: drenge, 15-20 år, 170-190cm, spinkle af bygning med undtagelse af en der var kraftig, alle iført sort tøj, muligt læderjakker.

Narkobilist, Gentofte
Tidspunkt: 24/04-2016

Kl. 1703 standsede en patrulje på Helsingørmotorvejen en narkopåvirket fører af en personbil.

Føreren, en 23 årig mand fra Valby, blev narkometertestet, anholdt og taget med til prøveudtagning. Han blev endvidere sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Indbrud og efterfølgende røveri, Gentofte
Tidspunkt: 19/04-2016

Kl. 1429 anmeldte en 79 årig mand, at var havde overrasket A, der havde lavet indbrud i hans hjem på Skovmosevej. Han var blev et smidt ned på sin seng af A, der havde stjålet elektronik og bilnøgler, inden han forsvandt fra stedet.

Patruljer til stedet, hvor det ikke lykkedes at finde A, der beskrives som:

A: mand, dansk af udseende, ca. 30 år, 180-185 cm, kraftig af bygning, hvid i huden, talte dansk.

Forsøg på tricktyveri, Gentofte
Tidspunkt: 18/04-2016

Kl. 1250 anmeldtes at en 70 årig kvinde fra Dyssegård, efter indkøb i supermarked på Vangedevej, var blevet kontaktet af tre personer, der på engelsk spurgte om vej, ligesom de viste hende en avis med nogle lejlighedsannoncer. Under dette forsøgte de at stjæle hendes pung fra tasken, hvilket ikke lykkedes, da hun afviste dem.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 45-50 år, ca. 165 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Engelsk, Iført: sort jakke,

og

B: Mand, Østeuropæisk af udseende, ca. 25 år, ca. 180 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: hvidt net i hånden, Talte: Engelsk, Iført: kasket, blå sportsjakke, blå jeans, sorte og hvide sko,

og

C: Kvinde, Østeuropæisk af udseende, ca. 25 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: håret sat op på hovedet, lille taske i hånden, Talte: Engelsk, Iført: Kort læderjakke, lys bluse under, lyseblå jeans, sorte ballerinasko.

Tricktyveri, Charlottenlund.
Tidspunkt: 18/04-2016

Kl. 1730 anmeldte en 72 årig kvinde fra byen, at hun var blevet passet op ud for sin bolig på Ordrupvej af to personer, der ønskede hjælp til at finde en lejlighed, der var annonceret i en medbragt avis. Avisen blev foldet ud, og medens dette skete, blev hendes kreditkort stjålet fra en cykelkurv. Der var efterfølgende forsøgt hævet på kortet.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 45-50 år, ca. 165 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårlængde: Skaldet, Yderligere kendetegn: usoigneret, Talte: Engelsk,

og

B: Kvinde, Østeuropæisk af udseende, 45-50 år, 167-168 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: hår sat i hestehale, usoigneret.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev