Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 011116-091116.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-gentofte.dk

Hærværk, Hellerup.
Tidspunkt: 08/11-2016

Kl. 0903 anmeldtes fra Tuborgvej, at en person smadrede ruder med sten og kastede samme efter cyklister, ligesom han sparkede på biler.
Patrulje til stedet, hvor de anholdt en 27 årig mand fra Tjekkiet, der blev taget med på stationen.

Tricktyveri, Hellerup.
Tidspunkt: 07/11-2016

Kl. 1102 anmeldte en 56 årig mand, at han efter at have handlet ind i en kiosk på Ryvangs Alle, havde fået en henvendelse fra en sydlandsk udseende mand, der havde spurt ham om vej.
Efterfølgende var han stået på en bus og opdagede, at hans pung var stjålet. Dankort efterfølgende misbrugt til hævning.
Intet signalement.

Tricktyverier, Nivå, Nærum, Vedbæk, Charlottenlund og Hillerød.
Tidspunkt: 04/11-2016

Kl. 1038 anmelde en 89 årig kvinde, at hun havde været udsat for et tricktyveri på sin bopæl Nivå Stationsvej, hvor en dreng havde skudt en bold ind i haven.

Kl. 1055 anmeldte en 78 årig kvinde, at hun under færdsel i Rundforbiparken havde fået en henvendelse fra en udenlandsk mand, der havde spurgt om vej. Hun havde afvist ham, men det var lykkedes at stjæle hendes dankort, der efterfølgende var blevet misbrugt.

Kl. 1234 anmeldte en 81 årig kvinde, at en udenlandsk mand var kommet til hendes bopæl på Flintemarken og havde brugt et påskud om at han skulle kigge på vinduer. Herunder havde han stjålet smykker.

Kl. 1452 anmeldte en 84 årig kvinde, at hun, da hun parkerede foran sit hun på Strandvejen, var blevet opsøgt at to mænd, der fremviste en avis. Under dette fik hun stjålet en nøgle
til hus
et.

Kl. 1549 anmeldte en 75 årig kvinde fra byen, at hun tidligere på dagen havde handlet i supermarked i Slangerupgade, hvor hun betalte med sit dankort.
Senere på dagen blev hun ringet op af sin bank, der fortalte hende at der var foretaget hævninger på hendes dankort, der herefter blev konstateret stjålet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev