Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/01/03-2022/01/11.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørsel uden førerret, Klampenborg

Klokken 17.20 blev en 49-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Emiliekildevej. Her viste det sig, at han sad bag rattet, trods han ikke besad retten til at køre personbil, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Madras på vejen førte til færdselsuheld, Gentofte

En 22-årig kvindelig bilist fra Rungsted Kyst kørte klokken 18.10 ad Motorring 3 i sydlig retning, da hun bemærkede en madras, som lå på vejbanen. Kvinden bremsede derfor op for ikke at påkøre madrassen, og i den forbindelse blev hun påkørt bagfra af en 22-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby, som ikke nåede at bremse i tide.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

Mistænkeligt forhold, Klampeborg

Der indløb klokken 19.53 anmeldelse om, at tre unge mænd iført sort tøj og med hætterne trukket op over hovedet var i færd med at male graffiti på et S-tog, som holdt ved Klampenborg Station. Patruljer kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, men de tre mænd var i mellemtiden forsvundet, og det var heller ikke muligt at udfinde dem ved en efterfølgende rundering i området.

Indbrud, Hellerup

Klokken 11.28 anmeldte en beboer fra en lejlighed på Gersonsvej, at hun knap 10 minutter forinden havde hørt lyde fra et værelse, hvorfor hun var gået derind. Her så hun en mand, der havde aflistet en rude, og som stod med et koben i hånden. Beboeren spurgte manden, hvad der foregik, hvilket fik ham til at løbe fra stedet og ud til en personbil. Anmelderen var snarrådig og fik taget fotos af bilen, og på baggrund af dette kunne Nordsjællands Politi senere anholde den formodede indbrudstyv, en 50-årig mand fra Skodsborg, og sigte ham for forholdet.

Spirituskørsel, Hellerup

Klokken 12.46 blev en 71-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Frederikkevej. Her fik han alkometeret blæst op over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Indbrud i villa, Hellerup

Klokken 10.14 blev det anmeldt, at en beboer i en villa på Ahlmanns Alle kort forinden var blevet vækket ved, at en fremmed mand befandt sig i huset. Da manden opdagede beboeren, undskyldte han sig på engelsk og forsvandt fra boligen. Efterfølgende kunne det konstateres, at huset var blevet gennemrodet. Patruljer kørte til området for at lede efter manden, men det var ikke muligt at udfinde ham. Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger om signalement af gerningsmanden.

To bilister fik klip i kørekortet, Kgs. Lyngby

To bilister fik tirsdag aften hver et klip i kørekortet ved en målrettet færdselsindsats mod for høj hastighed på Helsingørmotorvejen ved Klampenborgvej.

Tyv taget på fersk gerning, Hellerup

En 62-årig mand fra Valby blev tirsdag aften sigtet for tyveri, efter en borger greb ham på fersk gerning, da han var ifærd med at stjæle et par briller og et mobilladekabel fra en bil, som holdt på Vespervej.

Mand skabte uro og uorden, Gentofte

Mandag eftermiddag klokken 14.54 skabte en mand så meget uro og uorden med sin opførsel, at politiet blev kontaktet. Ifølge anmeldelsen gik manden rundt ved Ikea på Nybrovej og råbte og skreg. En patrulje kørte til stedet for at finde manden, som ikke var at se, hverken ved Ikea eller i området omkring.

Uro og uorden, Gentofte

Klokken 19.49 indløb der anmeldelse om, at nogle unge mennesker overfusede en kvinde på Vangede Bibliotek. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, og i den forbindelse traf de seks unge lokale drenge i alderen 14-16 år. Patruljen fik en adfærdsregulerende snak med de unge og registrerede deres generalia, hvorefter de unge mennesker blev bortvist fra stedet.

Ubrugt kanonslag fundet, Klampenborg

En borger anmeldte klokken 11.26, at han havde fundet et stort kanonslag, som ikke var gået af, nær en rød port ind til Dyrehaven nær Klampenborg Station. En patrulje blev sendt til stedet, og herefter blev Hærens Ammunitionsrydningstjeneste kontaktet for vurdering af fyrværkeriet. På baggrund af denne vurdering blev kanonslaget efterfølgende afhentet af ammunitionsrydningstjenesten med henblik på efterfølgende destruktion.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 18.06 blev det anmeldt, at der imellem 17.00 og 18.02 var blevet stjålet en designertaske med indhold fra en personbil, der havde holdt parkeret foran Gentofte Rideklub. Tyven var kommet ind i bilen ved at knuse det lille trekantsvindue og derefter foretage indstigning i kabinen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev