Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/01/10-2022/01/18.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Lygter stjålet fra bil, Klampenborg

Et lygteparti er klokken 02.20 natten til mandag blevet stjålet fra en Porsche, som stod på Schimmelmannsvej. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 11.07.

Beboer tilbageholdt indbrudstyv, Gentofte

En beboer på Høeghmindevej var hurtig og handlekraftig, da en mand mandag klokken 12.33 forsøgte at bryde ind i hans hus. Manden knuste en rude i boligen, men løb fra stedet, da beboeren råbte ham an. Beboeren løb efter manden og det lykkedes at tilbageholde manden indtil en patrulje kom til stedet og anholdt den 39-årige. Han blev herefter taget med til afhøring på politigården.

Drenge vakte mistanke, Hellerup

To drenge i alderen 10-14 år vakte mandag eftermiddag klokken 14.41 mistanke, da de gik ad Sigridsvej og kiggede ind i indkørsler og haver. En patrulje kørte til stedet, men drengene var ikke at finde i området.

Rat stjålet fra bil, Klampenborg

Mellem søndag aften og mandag eftermiddag klokken 15.30 er der stjålet et rat fra en Porsche, som holdt på Zicavej.

Formodede tyve anholdt, Hellerup

To mænd på henholdsvis 22 og 23 år fra Ishøj og Helsinge blev klokken 03.13 natten til tirsdag anholdt og sigtet for forsøg på tyveri fra en personbil, som holdt på Rygårds Allé. Det var et vidne, som så de to mænd tage i dørene på en række parkerede biler, hvorefter de satte sig ind i en ulåst bil. Vidnet alarmerede Nordsjællands Politi, som sendte en patrulje til stedet og anholdt de to mænd.

Vold, Hellerup

Klokken 12.16 anmeldte en medarbejder fra Waterfront Shoppingcenter, at medarbejderen var blevet slået på benet med en taske samt holdt fast i kraven af en person i forbindelse med bortvisningen af denne person fra centeret. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 36-årig mand med ukendt adresse blev anholdt og sigtet for vold.

Mistænkeligt forhold, Charlottenlund

Klokken 14.11 blev det anmeldt, at to mænd gik rundt i nabolaget omkring Egehøjvej/Gyldenlundsvej, og at de gik ind i haver tilhørende boliger, hvor der umiddelbart ikke holdt biler foran.

En patrulje blev sendt til stedet, men det lykkedes ikke at finde de to mænd, der af anmelder beskrives som:

A: mand, sydeuropæisk af udseende, 35-45 år gammel, 180 cm høj, spinkel af bygning, mørk i huden, med sort kort hår. Talte engelsk.

B: Mand, sydeuropæisk af udseende, 35-45 år gammel, 180 cm høj, spinkel af bygning, mørk i huden, med sort kort hår.

Selvom det ikke lykkedes at finde de to mænd, skal der lyde stor ros til anmelderen for at reagere på sin mistanke og kontakte politiet.

Stillads væltet, Charlottenlund

Den kraftige vind fik klokken 01.41 natten til mandag et stillads, der stod ved krydset Ordrupvej/Holmegårdsvej til at vælte. Ingen personer kom til skade og området blev afspærret med assistance fra hjemmeværnet. Det forventes, at afspærringen af området vil vare frem til ved 14-tiden i dag, mandag.

Indbrud i villa, lejlighed, landejendom og lign. anmeldt til Nordsjællands Politi 10.-16. januar 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev